16 tanács, ami teljesen haszontalan, de legalább vicces- hirdetés - 

Az interneten számos olyan trükk és házi praktika olvasható, melyek sikere finoman szólva is megkérdőjelezhető. Az alábbi tanácsok nem hitegetnek olyan badarságokkal, hogy egy tubus fogkrémmel újrapolírozhatod a verdád, vagy hogy egy fél citrommal kitakaríthatod az egész konyhádat olyanra, mintha most gördült volna ki az IKEA raktárából…ezek nem ígérnek ilyen légből kapott meséket, viszont amit ígérnek, azt 100%-ig be is tartják…😂

 

 

 

1.  Nincs otthon bornyitó? Semmi gond. Fagyaszd le a bort, így az magától kilöki majd a dugót.

2.  Nem kell azon aggódnunk, hogy meddig marad friss egy sütemény, ha egyszerre megesszük mindet.

3.  Nem sirathat meg a hagyma, ha nem hagysz neki támadási felületet.

 

 

 

4.  Túl sok vizet öntöttél a rizsedre? Dobj bele néhány telefont, azok megoldják majd a problémát.

5.  Furcsa hangokat kezdett kiadni a kocsid? Hangosítsd fel annyira a rádiót, míg teljesen el nem nyomja a zavaró zajt. Így folytatódhat a problémamentes utazás.

6.  A nyári melegben túlmelegedik az autód motorja? Fúrjál néhány lyukat a hűtőrácsba, ezáltal jobban fog majd szellőzni a rendszer.

7.  Maximális védelem az erős napsugárzás ellen + még a kezeink is szabadok maradnak. Hát nem zseniális?!- hirdetés -
loading...

8.  A hülye ötlet nem hülye ötlet, hogyha működik.

 

 

 

9.  A helytakarékosság érdekében helyezzük a radiátorokat a házon kívülre. Ha melegre vágyunk, csak egyszerűen nyissuk ki az ablakokat. Voilá!

10.  Nem rabolhatnak ki minket a betörők, ha mindig a szomszéd kukája mellé tesszük a méregdrága háztartási cikkek dobozait.

11.  Óvjuk a környezetet: kémiai vegyületeket tartalmazó portörlő helyett, használjunk macskát.

12.  Nem lesz gondunk a reggeli gyors-ébredéssel, ha kontaktlencsefolyadék helyett kávéban tároljuk a lencséinket.

Kontaktlencse kávéba

13.  Megspórolhatjuk a ruháink kivasalásával töltött időt, ha annyira meghízunk, hogy azok pattanásig feszüljenek rajtunk.

14.  Nincs értelme kifesteni azokat a lábkörmöket, amiket úgysem lát senki.

15.  Ha a tankönyvünk közepébe lyukat vágunk, majd megtöltjük azt spagettivek, úgy lakmározhatunk kedvünkre az iskolában, hogy a tanár közben azt fogja gondolni, hogy az órai tananyagot olvassuk.

16.  Szereld fel fordítva a légkondicionálót és menj elébe a problémának. Ha ugyanis először a kinti hőmérsékletet hűtöd le, akkor később nem lesz ami felmelegítse majd az otthonod + így a globális felmelegedés elleni harcban is aktívan besegíthetsz.

 

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!