A kislány remegve áll ki a színpadra. De amikor megszólal… Valóban ő lenne az új Whitney Houston?- hirdetés - 

Gyerekek nélkül mit sem ér az élet! Ők a mindennapok igazi csodatevői, akik őszinte szeretetükkel beragyogják a lelkünket. Sokszor e páratlan adottságok mellé egyéb tehetség is társul, melyre nincs az a szülő, aki ne nézne fel. Most konkrétan Angelica Hale-ről beszélünk, aki csodálatos hangjával újra bearanyozza a napunkat.

Angelica 2007-ben született Atlantában. Szülei, Eva és James Hale rendkívül büszkék a lányukra, főként azért is, mert 4 éves korában egy súlyos betegségből Angelica a csodával határos módon épült fel. A szülők nemcsak a lányuk életéért lehetnek hálásak, hanem annak páratlan tehetségéért is, ami olyan rangos előadók szintjére elemi őt, mint Whitney Houston.

A kislány az America’s Got Talent tehetségkutatóban mutatkozott be, és ország-világ előtt feltárta a képességét. Korábban már hallhattunk tőle egy fantasztikus produkciót a Rise Up formájában, amitől már akkor elakadt a szavunk. A mostani visszavágója pedig Alicia Keys Girl On Fire című dalával mindent visz! Akinek eddig nem volt egyértelmű Angelica helye a világban, az most tuti megkapja rá a választ.- hirdetés -
loading...

 

 

A kislány pokolian nehéz felvételt választott, azonban egy pillanatra sem inog meg az eléneklésében. Magabiztosan, zsigeri természetességgel adja ki magából a legmagasabb hangokat, tisztán csengő hangja a szívekbe talál. A zsűri teljesen elolvad ettől az égi tüneménytől, és a közönség is a tenyeréből eszik. Senki sem hitte volna, hogy ebben a parányi kis testben ekkora erő lakozik.

Ezt már csak az aranygombbal tudják jutalmazni a zsűritagok, illetve a tiszteletükkel, melyet e csodálatos gyerek váltott ki bennük.

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!