Nagyon gonoszak! Így csúfolja a királyi család Meghant a háta mögött- hirdetés - 

Azért királyi vér ide vagy oda, ezt a szót nem használnánk emberre.

 

Betoppant a családba

Már a kezdetektől fogva szemöldökvonás és szájhúzás kísérte Harry szíve választottját. A királynő volt a legnagyobb kritikusa, félt, hogy olyan változást hoz majd a királyi udvarba, aminek visszafordíthatatlan következményei lesznek.

Meghan Markle korábban kijelentette, p lesz az, aki kicsit korszerűsíti majd a monarchiát, de a konzervatív királyi családot csak zavarba ejtik Hollywoodi sikkjei. A palotán belüli verebek azt csiripelik, a királynőnek elege van Meghanből és az állandó díváskodásból és már egy csúf gúnynevet is aggatott rá.

Behivatta magához

A National Enquirer egy palotai dolgozótól úgy tudja, a Királynő már be is hivatta az ifjú családtagot magához audienciára, hogy elbeszélgessen vele, mit és hogyan kell(ene) csinálnia. Kiemelte, a hercegné már nem egy valóságshow szereplője, hanem az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb uralkodócsaládot képviseli.

 

 

“Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis” – mesélte. De mivel lépett még a királynő tyúkszemére?

Thank you to everyone in Chester for the wonderful welcome for The Queen and The Duchess of Sussex today! #RoyalVisitChester #Chester 📷PA- hirdetés -
loading...

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Senki sem jó neki

A királyi családban tradíció, hogy az új belépőt egy PR-es kíséri és látja el tanácsokkal. Azonban röviddel azután, hogy Londonba érkezett a hercegné, máris menesztette a korábbi PR-est, és senkit nem fogad el, akit a királyi család felajánl neki.

“Senki nem elég jó neki. A celebvilágból választana valakit, akinek az a legnagyobb érdeme, hogy együtt dolgozott Madonnával” – állítja a forrás, majd így folytatja:

“Harry nagyon keményen dolgozott azon, hogy helyreállítsa renoméját, és a fiatal bulizós suhancból méltú uralkodó váljon. Meghan közember létére úgy viselkedik, mintha ő tenne szivességet azzal, hogy belépett ebbe a családba.”

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!