Egy őszinte kidobó elmondja, hogyan viselkednek a tizenéves lányok a diszkókban!- hirdetés -Rengeteg alkalommal van napirendi ponton, hogyan viselkedik a mai ifjúság, ha klubba megy. Nem mindig csinálják azt, amire szüleik büszkék lehetnének. Egyre több történetet hallunk a “nem szomjas” tinédzserekről, akik elmennek ugyan a buliba, de később fogalmuk sincs, mi történt velük.

Van olyan ember, aki mindennap azzal foglalkozik, hogy néz ki az éjszakai élet a fővárosban. Ő egy kidobó, aki egy nagyon érdekes történetet mesélt el:

 

 

 

Az igazság az, hogy valójában a szülők kezében van a döntés joga, hogy elengedi gyermekét bulizni vagy sem, nekem ez a véleményem. Kidobóként látom, hogy az emberek mit sem sejtenek abból, hogy szeszes ital, vagy bármilyen más dolog hatása alá kerülhetnek. Rengetegszer van olyan eset, hogy a lányok úgy viselkednek, amivel azt akarják elérni, hogy beengedjék őket egy olyan klubba, ahova csak 21 éveseknél idősebbek mehetnek be.

A legemlékezetesebb történet egy 14 éves lányról szólt, aki megpróbált bemenni a klubba, osztálytársaival együtt. Ki voltak festve, rövid ruhát viseltek, és magassarkú cipő volt a lábukon. Mivel évek óta végzem ezt a munkát, ki tudom szúrni, ki az, aki elmúlt 18 éves, és ki nem. Ezért tudtam, hogy ezek a lányok nagyon fiatalok. Megkértem őket, hogy hagyják el a sort. Egyikük odajött hozzám, elővette a személyijét a pénztárcájából, és azt mondta: ” Mindketten tudjuk, hogy néz ki ez az eset. Mi megyünk a WC-hez, és beengedjük a többi barátnőnket.” Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Egy idő után eszembe jutott, hogy van egy lányom, aki 9 éves, és hamarosan rossz társaságba keveredhet. Természetesen nem engedtem be őket, és azt mondtam, ha még egyszer meglátom őket, hívom a rendőrséget.

 

 

 

Az idősebb kollégáim mesélték, hogy a fiatalok bármire képesek. Először nem akartam elhinni, de nagyot tévedtem… néhány évvel később rá is jöttem. A tizenéves lányok mindenre képesek, hogy egy híres Dj-vel készíthessenek képet. Olyan világban élünk, ahol az élet a közösségi médiában sokkal értékesebb, mint a valóságban történt dolgok. Ez nagyon elszomorít, és nem szeretném, ha az én lányom valaha is hasonló dolgot művelne.- hirdetés -
loading...

 

 

Jelenleg 40 éves vagyok nem is számolom hány olyan eset volt, mikor egy majdnem annyi idős lány, amennyi az én nagyobbik gyerekem, felajánlotta magát, csakhogy a Dj pult mögött állhasson. Soha nem éltem efféle dolgokkal, mert gusztusom sem volt hozzá, és szerettem, tiszteltem a feleségemet.

Nem hiszem, hogy egy 16 éves lánynak a szórakozóhelyen van a helye. A legidősebb lányom 20 éves, és először 18 évesen ment klubba. Egy barátnője rendszeresen elment vele bulizni, és úgy nézett ki, mint egy modell, aki épp kilépett a szépségszalonból. Az egyik Dj-vel elkezdett flörtölni, mutogatta a képeit Facebookon, néha közeledett hozzá, majd meg is akarta csókolni, néha az asztalon is táncolt, és, ami a legrosszabb, hogy még bugyi sem volt rajta.

 

 

 

Amikor megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e a korkülönbség, azt válaszolta, hogy nem. Nem tudtam elképzelni, mi jó származik neki ebből a viselkedésből, majd elmagyarázta, hogy mivel ez neki csak üzlet, nem fog összetörni a szíve, ha megszakad a kapcsolat. “Nekem csak az a fontos, hogy ingyen bemehessek a klubba és egy jól ismert DJ-vel jelenhessek meg egy képen.” El tudod képzelni, hogy ezt mondja egy 16 éves?

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!