24 kép, ami bizonyítja, hogy még mindig van remény az emberiség számára- hirdetés -Szoktál szépeket mondani másoknak, csak azért, hogy mosolyogni lásd őket és feldobd a napjukat? Szoktál ok nélkül kedveskedni az emberekkel, akár számodra idegen személyekkel?! Igen? Akkor Te is azon kevesek közé tartozol, akiknek köszönhetően maradt még remény az emberiség számára ezen a bolygón. Szerencsére az alábbi emberek sem riadtak vissza, amikor segíteniük kellett másokon, a nem mindennapi, rendkívül önzetlen tetteikkel pedig kivétel nélkül kivívták a tiszteletünket…❤- hirdetés -
loading...

 

 

 

1,,A fiú perceken keresztül sikertelenül próbálta megkötni a nyakkendőjét. Ez a nő szó nélkül felpattant és felajánlotta a segítségét.”

reddit

 

2,,Bolíviában élek, ez a nő pedig minden reggel korán kel, hogy a helyi parkban megetesse a környék kóbor kutyáit.”

reddit

 

3Ez a kisfiú odaállt az esernyőjével az őz mellé, hogy ne ázzon el az esőben.

imgur

 

4Ez a szívsebész a telefonján lejátszott mesefilmmel nyugtatja a síró páciensét a létfontosságú műtét előtt.

imgur

 

5,,A munkatársam Guatemalából származik, és mivel nincsenek ismerősei itt az Egyesült Államokban, ezért úgy döntöttem, hogy átugrok és meglepem őt.”

twitter

 

6Ez a tanár mogyoróvajas szendvicseket osztogat a diákjainak, hogy ne legyenek éhesek és jobban tudjanak koncentrálni a dolgozatra.

twitter

 

7Hiába estek ki egy 94. percben kapott góllal, a japán szurkolók a 2018-as világbajnokság utolsó meccsén is ott maradtak meccs után és összeszedték maguk után a szemetet.

reddit

 

8,,Az út mellett találtam ezt a sebesült kisfickót. Felvettem őt és elvittem a legközelebbi állatorvoshoz.”

 

 

 

 

9Ezek a fiúk arra szánták a hétvégéjüket, hogy szép üzeneteket, bókokat mutassanak a mellettük elhaladó autósoknak és ezáltal ha csak egy pillanatra is, de mosolyt csaljanak az arcukra.

reddit

 

10,,Egy ismeretlen idegen egy angyal-szobrot hagyott a nagymamám kertjében a virágjai között. Nem tudjuk, ki tehette, de még sosem láttam ennyire boldognak a nagymamámat.”

reddit

 

11,,Hagytam néhány csokoládét és egy rövid üzenetet a hotelszobámban a takarítóknak, ezt a kis elefántot és az alatta látható üzenetet kaptam tőlük vissza.”

reddit

 

12,,Ez a fiú minden reggel segít élelmet szerezni ennek a helyi erdő szélén élő vak őznek.”

reddit

 

13Ebben a boltban a nagy hőségre való tekintettel ingyen palackozott vizet kínáltak a vendégeknek.

reddit

 

14,,A barátnőm fényképezte ezt egy étterem mosdójában. Azt hiszem, sok helyzetben ‘életmentőek’ lehetnek ezek a holmik…”

reddit

 

15Egy sétáló lány és egy kóbor cica barátságának kezdete.

reddit

 

16Ez a matektanár minden nap a városban mászkál és ingyen segít elmagyarázni és megérteni a matematikát azok számára, akiknek szükségük van rá.

 

 

 

17,,Ez a mosómedve belemászott a kukánkba a minap, de nem tudott onnan kijönni. Segítettem neki…”

reddit

 

18Ennek az isztambuli kávézónak a tulajdonosai beengedik az utcáról a kóbor kutyákat az extrém hőség és a nagy viharok idején.

reddit

 

19Ez az idős férfi épp teniszlabdákat adományoz a helyi állatmenhely lakóinak.

reddit

 

20Nem akarták megsérteni a fát, ezért inkább hozzá igazították a kerítést.

reddit

 

21Ez a férfi a kezéből itatja ezt a szomjas madarat az extrém kánikula idején.

 

22Ha minden orvos ilyen lenne, valószínűleg kevesebb kisgyermek félne az injekciós tűtől.

 

23Ez a hentes ingyen húsival kínálja a nem mindennapi, éhenkórász vendégét.

 

24,,Postás vagyok és Ő itt Pippa. Pippa mindennap kijön elém, hogy adjak neki valami levelet, amit büszkén bevihet a gazdáinak. Amikor épp nem kapnak levelet, általában készítek egyet, speciálisan Pippának címezve.”

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!