Nemzeti konzultációt indít az MSZP- hirdetés -Az Európai Unióval kapcsolatos kérdésekről indít konzultációt az MSZP, írja Ujhelyi István szocialista EP-képviselő. „Hazafias kötelesség érvényt szerezni a magyar érdekeknek Európában és az európai értékeknek Magyarországon. Erről szól az az átfogó konzultáció, amelyet a mai napon indítunk útjára”.

 

Ujhelyi István az MSZP európai parlamenti képviselője az MSZP családi majálisán a fővárosi Városligetben 2018. május 1-jén.

 

Ujhelyi szerint a magyar miniszterelnök “hivatalosan is kormányprogrammá emelte az Európai Unió fideszes szétverését”. Ugyanakkor a legfrissebb kutatásra hivatkozva a képviselő azt írja, „a magyar emberek több mint kétharmada támogatja hazánk uniós tagságát”.- hirdetés -
loading...

A képviselő elismeri, hogy “az Európai Unió működése messze nem tökéletes”, de “a Putyin-terv fideszes végrehajtásával szemben nem szétverni, hanem bölcsen megreformálni és újraegyesíteni akarjuk az Uniót”. Ezt írja:

NE AZ IBIZAI KEDÉLYJAVÍTÓK ÁLTAL SUGALLT ÉS A LAKÁJMÉDIA-HÁLÓZAT ÁLTAL SULYKOLT PROPAGANDA MONDJA MEG, HOGY MILYEN EURÓPÁBAN AKARUNK ÉLNI, HANEM A MAGYAR EMBEREK, A MAGYAR VÁLASZTÓK!

A konzultációhoz létrehoztak egy honlapot, a Mi Európánk néven, amin 10 kérdésre várnak választ, lehet regisztrálni is. Ez utóbbi céljáról nem ír Ujhelyi.

 

 

forrás: index.hu

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!