18 évesen aladta a cégét a Microsoftnak és egyik pillanatról a másikra dúsgazdag lett- hirdetés -Ha belegondolunk, hogy nekünk milyen életünk volt 18 éves korunkban, akkor most egy kicsit el fogunk sárgulni az irigységtől ugyanis ez a srác 14 évesen alapított egy véget ami annyira sikeres lett, hogy 18 éves korában már el is adta a cégét a Microsoftnak, a hatalmas összegből pedig azonnal vett egy Lamborghini Huracánt… De most kicsit tekintsünk be az életébe:


Ez egy igazi sikersztorit, hiszen Mat még talig töltötte be a 14. életévét amikor barátjával megalapította az első cégét, a Beamet. Alig 4 évvel később ezt a céget megvette a Microsoft, így a most 18 éves Matt egyik napról a másikra dúsgazdag lett. Azt pontosan nem tudjuk, hogy mennyiért is adta el a cégét, de az biztos, hogy nagyon komoly összegről van szó, hiszen a fiatal milliomos vett is egy Lamborghini Huracánt és egy ausztrál juhászkutyát.- hirdetés -
loading...

 

A Silicon Valley Girl nevű vlogger meglátogatta a már 20 éves srácot, és megnézte, milyen életet él egy ifjú tech-milliomos vagy talán milliárdos?! A srác persze most sem ül a babérjain, ugyanis továbbra is a Microsoft alkalmazottja.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!