Az apa egy búcsúlevelet talált, amit a 16 éves lánya írt. Az utolsó sor teljesen meghökkentette!- hirdetés -A férfi a házában járkált, a 16 éves lányát, Annát keresve. Nagyon ideges és nyugtalan volt, mivel a kedvenc focicsapata előző este kikapott. Hogy jobb kedve legyen, szeretett volna elmenni a lányával fagyizni egyet. Anna néhány órával azelőtt még a szobájában volt, de ekkor már nem találta a cipőjét a folyosón. Az apa amint belépett a szobába, egy kézzel írt levelet talált a lánya ágyán, amin ez állt:

 

“Kedves anya és apa!

Sajnálattal kell mondanom, hogy elszöktem az új barátommal, Muhammaddal.

Végre megtaláltam az igaz szerelmet, ő nagyszerű férfi! Különösen szeretem az aranyos piercingjeit, menő tetoválásait és a nagy motorkerékpárját!

 

És ez nem minden! Gyermeket várok Muhammadtól és már három hónapos terhes vagyok. Beköltözünk a lakókocsijába és azt mondja, még több gyereket akar. Olyan boldog vagyok!!! És képzeljétek csak! A jövő héten összeházasodunk!

 

Azt is elmagyarázta nekem, hogy a fű nem annyira rossz, mint néhány ember állítja, így most 17 növényt termelünk a lakókocsi mögött. Elég lesz neki és barátainak, cserébe annyi pirulát adnak nekünk, amennyit csak akarunk.- hirdetés -
loading...

 

Remélem, hogy hamarosan gyógymódot találnak az AIDS-re, hogy Muhammad jobban legyen – valóban megérdemli. Ne aggódj a pénzért – Muhammad barátai, Juan és Stanislav a filmiparban vannak és elintézték, hogy színésznő legyek!

 

A munka elég jól fizet, 50 dollár / felvétel és még 50-et kapok, ha több mint három férfi van ugyanabban a jelenetben. Tehát ne aggódj értem, már 16 éves vagyok és tudok vigyázni magamra!

 

A következő alkalommal, amikor meglátogatlak benneteket, láthatjátok az unokátokat is!

Puszi:
Anna

 

Ui.: Apa, ebből semmi nem igaz – csak átmentem Emmához tévét nézni. Csak arra akartalak emlékeztetni, hogy vannak rosszabb dolgok az életben, mint amikor a kedvenc futballcsapatod veszít!

 

Nemsokára találkozunk!”

Oszd meg, ha szerinted is tanulságos és téged is megmosolyogtatott ez a történet!

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!