Egész életedben bánni fogod, ha ezzel az 5 csillagjeggyel szakítasz!- hirdetés -A szakítást minden ember másképp éli meg, hiszen ez nagyban függ személyiségünktől és érzelmi világunktól. Egyesek könnyekbe fojtják bánatukat, míg mások hangosan szabadulnak meg a bennük rejlő feszültségtől, de az biztos, hogy mindenkinek szüksége van valakire, aki vállán kisírhatja magát.

Egész életedben bánni fogod, ha ezekkel a csillagjegyekkel szakítasz!

Egyes csillagjegyek könnyebben élnek meg egy szerelmi szakítást, míg mások számára sokkal hosszabb időre van szükség, hogy feldolgozzák a veszteséget.

1. Rák

Rákok általában véve nagyon érzékenyek, de ha a szerelemről van szó, ez szinte meghatványozódik. Ezért, ha egy Rákkal szeretnél szakítani, ajánlott, hogy jó okod legyen erre. A Rák ugyanis soha nem lesz képes elfelejteni mindazt, amit okoztál számára, ezért egy utólagos kibékülés vele, teljesen lehetetlen küldetés lesz számodra.- hirdetés -
loading...

2. Mérleg

Mérleg szülöttének szavai: „a szerelemben és háborúban minden lehetséges!” Nem szereti a személyeskedést, de ha szakítasz vele, teljes erejéből harcolni fog, hogy megfizessen érte. Ezért ha elválnál tőle, diplomatikusan tedd, de barátságra továbbra se számíts tőle.

3. Skorpió

A Skorpió mindent szenvedéllyel tesz, és ez a szerelmi életét is nagyban jellemzi.Amilyen nagyon tud szeretni, olyan nagy intenzitással éli meg az szakítást is. Igyekszik minden esetben megtudni a szakítás okát, és néha az agresszivitástól sem riad vissza.

4. Nyilas

A Nyilas nem az a személy, aki szeret sok érzelmet belevinni egy kapcsolatba, de ha eljön az igazi számára, akkor borul a papírforma. Ha azonban szakítanak vele, olyan oldalát ismerhetik meg, mely addig rejtve volt mindenki elől.

5. Halak

A Halak, mivel személyiségükből adódóan nagyon érzékeny teremtések, egy szakítást követően, nagyon szomorúak tudnak lenni. Ha összetöröd a szívét, attól a perctől idegenné válsz számára.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!