Ez a 15 éves magyar srác 20 milliót keresett 1 év alatt! Mutatjuk hogyan:- hirdetés -A neve nem titok bizonyos Facebook csoportok köreiben, én még sem szeretném cikkemben név szerint említeni riportalanyomat aki mindössze 15 éves, mégis 20 millió Ft-ot keresett “egy kedves hozzátartozójának” sportfogadással. Amikor elsőre kérdeztem meg, hogy hogyan tud profitálni valamiből, ami alapjaiban véve mindig veszteséggel zárul, csak ennyit felelt: Veszteséggel? Maximum a 97%-nak, de én a maradék 3%-ot képviselem. Kérdem én, mi teszi különbbé ezt a 3%-ot a többi fogadótól? Akkor sorolnám, mondta ő. Minden kis apró előnyt felhalmoztam amivel felülkerekedhetek a “bankon”. Fontos volt, hogy online sportfogadó oldalnál legyen számlám, ezzel időt nyertem. Fontos volt továbbá az is, hogy ez az oldal az elérhető legjobb oddsokat kínálja, legyen elegendő esemény, élő közvetítés és sok sok event és bónusz. Ilyenek az ingyen fogadások, a döntetlen esetén a tét visszajár fogadások, stb. Én az Unibetetválasztottam és az alábbi bónusszal kezdtem (nem is ajánlok mást azoknak akik komolyan veszik a sportfogadást, ráadásul ez az egyetlen legális külföldi sportfogadó oldal): Bónusz megtekintése. Ez a kezdő löket tökéletesen passzolt a tuti biztos stratégiámhoz. Egy lépés előnyt nyertem ami elegendő volt annyi tőke felhalmozásáras, hogy a fogadások során soha de soha ne mennyek minuszba. Én azzal nem veszítek semmit, ha elárulom a titkos módszeremet hisz én se szegényebb sem pedig gazdagabb nem leszek.- hirdetés -
loading...

Látod ezt a 3 kimenetelt? Nagyjából egyforma odds van rajtuk. Kizárólag ilyen eseményeket keress és MINDIG az esélytelent tedd meg MARTINGALE MÓDSZERREL. Amit a képen látsz az a fogadóirodák részéről nem más mint egy tudat alatti manipulálás. Lehet kinevetnek majd ezért de én profittal zárom minden hónapomat. A manipulálás lényege, hogy egy ilyen eseménynél azt a kimenetelt tartod majd esélyesnek amire ők a legkisebb odds-ot adják elhitetve veled azt, hogy ők is azt tartják esélyesnek. Persze ez nincs így.. egy nap nem lenne elég, hogy azokat az ismerőseimet felsoroljam akik pont azért buknak mert az ilyen eseményeknél a legkisebb odds-os kimenetelt rakják.

PERSZE EZ SEM JÖN BE 10-BŐL 10-SZER EZÉRT FONTOS A BANK MANAGEMENT!

A pénzedet próbáld meg 7-10 db stratégiával egybekötött fogadás megjátszására elegendő részre osztani, mivel az én esetemben is csak minden harmadik vagy negyedik alkalommal jönnek az ilyen tippek.

HA EZ ENNYIRE EGYSZERÜ AKKOR MIÉRT NEM EBBŐL ÉL MINDENKI?

Mert az emberek rettentően türelmetlenek és túlságosan érzelmek által vezéreltek ahhoz, hogy robotok módjára egy algoritmus alapján tudjanak folyamatosan fogadni. Előbb vagy utóbb letérnek a stratégiáról.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!