Pár hónapos gyereküket tetoválják a szülők – hatalmas a felháborodás a videó miatt- hirdetés -Van aki szerint a felvétel kamu, a többiek viszont szinte kivétel nélkül kegyetlenségnek tartják. Te mit gondolsz?

 

Megdöbbentő történetről számol be a Daily Mail: a lap által közzétett videó állítólag Vietnamban készült, és az látható rajta, ahogy szülei egy néhány hónapos kisgyerek mellkasára tetoválnak éppen, miután lefogták őt.

A felvétel erősen megosztotta a kommentelőket: egyesek szerint biztosan nem hiteles, mivel a kisgyerek egyáltalán nem sír, ami gyakorlatilag lehetetlen, hacsak nem nyugtatózták őt be előtte.- hirdetés -
loading...

Mások szerint viszont felháborító, hogy vetemedhet valaki ilyesmire a saját gyermekével, még akkor is, ha csak viccből teszi.

„Ez nagyon nincs rendben. Kegyetlenség az egész” – fogalmaz egyikük. A készülő mintát egyébként nem látni pontosan, csak annyit, hogy valamilyen rajzról van szó. A videó címe („A pici kap egy rajzocskát”) szintén ezt támasztja alá. A felvételt mi is megnéztük, és nagyon igazinak tűnik, márpedig ha így van, akkor ez borzasztó kegyetlenség egy kisgyerekkel szemben.

 

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!