Így néznek ki a 2016-os riói olimpia helyszínei napjainkban.- hirdetés -Fél évvel ezelőtt még javában tartottak a nyári olimpiai játékok Rio de Janeiroban, a fél világ követte a versenyeket és a pompás nyitóünnepséget. Néhány fotós elment, hogy megnézze, milyen állapotban vannak jelenleg a frissen épített csarnokok, medencék, uszodák. Amit ott találtak, teljesen megdöbbentette őket.

 

Mindenki hallott már arról, hogy a 2004-es athéni olimpia létesítményei mára teljesen kihaltak, szétrohadtak és életveszélyesek lettek, de azt senki nem gondolta volna, hogy kevesebb mint hat hónap után ilyen látványt nyújtanak a legutóbbi olimpia helyszínei.

Még a legendás Maracana stadion is kihasználatlanul várja, hogy az idő vasfoga leamortizálja. Rio de Janeiro vezetése azt várta az olimpiától, hogy kirángatja a szegénységből és az adósságból a várost, azonban a befektetett eurómilliárdok nagy része az enyészeté lett, ezt nem is jelképezhetnék jobban a méregdrágán megépített, és pusztulásnak indult létesítmények.- hirdetés -
loading...

Hirdetés

Csak egy kérdésem lenne: kell ez nekünk?

 

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!