Isten járt a felhők között vakító fehér fényben? Már több mint egymillióan látták a felvételt- hirdetés -Egy alabamai lány készítette a videót a házuk erkélyéről, ami villámgyorsan elterjedt a neten.

 

A magát Solo Dolónak nevező fiatal nő a Facebookra élőzött. A videóban először komor viharfelhők voltak láthatók. „Nincs áramunk, mindent sodor a szél, hajladoznak a fák – kommentálta a lány, aki ráirányította kameráját egy fényes, fehér foltra a horizonton.

„Nézzétek a lyukat az égen – ő az, akié a hatalom.” Majd egy perccel később hozzátette: „Végül megvédett minket, minden rendben.”

De mint kiderült, Solo csak azután vette észre az istennek látszó körvonalakat, miután már feltette a videót. Egy barátnője hívta fel rá a figyelmét. Az alaposabb nézők azt is észrevehették, hogy ez a ködös figura látszólag a felhők között sétál.- hirdetés -
loading...

A lány ezután a következőt fűzte hozzá posztjához: „Ha nem vagytok hívők, ne törődjetek vele. Csak nézzétek meg figyelmesen ezt a videót és mondjátok meg, mit láttok ebben a lyukban.”

A videó nézettsége immár meghaladta az egymilliót. A kommentelők közül sokan hitük megerősítését látták benne, és voltak olyanok is, akik azt írták: milyen jó azoknak, akik hisznek istenben – idézte a Sun.

Íme a felvétel:

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!