A Modern Talking jóképű énekese így néz ki ma – Thomas Anders még mindig sármos- hirdetés -A német X-Factorban zsűrizik az énekes.

 

A Modern Talking együttes nők millióit tartotta lázban, nemcsak Németországban, de egész Európában is. A magyar lányok is rajongtak Thomas Anders-ért és Dieter Bohlenért, akik többször felléptek már hazánkban – idén szeptemberben is fellépnek Budapesten.

Így néz ki ma Thomas Anders

A duónak olyan számokat köszönhetünk, mint a You’re My Heart, You’re My Soul, a Cheri Cheri Lady vagy a Brother Louie. A vélemények megoszlottak arról, hogy Thomas Anders vagy Dieter Bohlen a jóképűbb – azonban talán Anders vitte a prímet.

Ennek ellenére sohasem volt az a nőcsábász: 1984-ben vette el első feleségét, Nora-Isabelle Balling modellt, akivel egy idő után elhidegültek egymástól a távkapcsolat következtében, így 1999-ben beadták a válókeresetet. Egy évvel később már Claudia Hess-t kísérte oltár elé, két évre rá pedig megszületett a közös kisfiuk, Alexander Mick Weidung.- hirdetés -
loading...

Az énekes egyrészt még mindig turnézik Dieter Bohlennel, de a német X-Factorban is komoly szerepet vállal – ő a tehetségkutató egyik zsűritagja. Legutóbb a műsor előtt posztolt képet magáról a stúdióból, a rajongók pedig nem győzték dicsérni, milyen jóképű még mindig.

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!