12 millió forintból műttette magát műanyaggá a berlini Barbie- hirdetés -Paris Herms egy 27 éves német modell, akit a legtöbben a berlini Barbie-ként ismernek. Az ismertségét leginkább annak köszönheti, hogy miután az iskolában azzal csúfolták, hogy ronda, úgy döntött, hogy Barbie-babává műtteti magát, és ki tudja, pontosan mennyi beavatkozás után, de nagyjából 12 millió forintnyi euró elköltése után eljutott a lenti videóban látható kinézetig.

Egy mellnagyobbítással kezdte, amit a nagyanyja fizetett, akivel egyébként a mai napig együtt lakik. Ezután jött egy orrműtét, arcfeltöltés, két újabb mellműtét, amivel elérte a mostani 80L-es kosárméretet, amit értelmezni is nehéz.

A nagymama az első beavatkozást még támogatta, de a többiről már próbálta lebeszélni az unokáját, aki azt mondja, hogy mindig nagyon várja a műtéteit, örömmel tölti el a dolog, sosem fél a beavatkozások előtt.

„Jelenleg nagyon elégedett vagyok a külsőmmel, nagyon szeretem a testemet. Nem hiszem, hogy jobban tudnék kinézni” – mondta a Barcroftnak.

 

 

Hey meine lieben ich muss euch eine mega Erfahrung mitteilen 😍 Ich war letztens bei @_weronique_sergejevna_ zur unterspritzung 😱 ich sage euch diese Frau hat Zauberhände 💉 ihre Arbeit ist einfach der Hammer ❤️ #berlinstagram #berlin #plasticsurgery #unterspritzung #itgirl #influencer #beautyblogger #beautyinfluencer #instagraminfluencer #socialmediaqueen #lashes #berlincity #glamourmodel #humandoll #makeuponfleek #werbung #promotion #promomodel #lifestyleblogger #luxuryblogger #luxurygirl #livingdoll #instamodel #fashionblogger #fashionnova #germanblogger #germanmodel #playmate #minklashes #makeupartist

🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇩🇪 (@real.barbie.of.berlin) által megosztott bejegyzés,- hirdetés -
loading...

 

 

Hey meine Süßen ❤️ die ersten 10 Gäste mit dem✨ Code FB FKK LEIPZIG✨ haben freien Eintritt im FKK LEIPZIG am SAMSTAG garantiert..ich heiße euch herzlich willkommen… Küsschen 💋#leipzig #berlin #meetandgreet #booking #gig #realitystar #influencer #fashionblogger #fashioninfluencer #dubai #playmate #plasticsurgery #reallifedoll #livingdoll #köln #influence #socialmediainfluencer #socialmediaqueen #internationalmodel #eroticmodel #beautyinfluencer #beautyblogger #berlinstagram #richkidsofinstagram #luxurylifestyle #itgirl #berlinblogger #instafame #collaboration #versace #luxurylifestyle

🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇩🇪 (@real.barbie.of.berlin) által megosztott bejegyzés,

 

 


 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!