Megosztott egy fotót az új tetkójáról, kiröhögte a net: nem is sejtette, mit jelent- hirdetés -Mentségére legyen szólva, a férfi merő együttérzésből vállalta a közös tetkót. Bár egy kis előzetes kutatómunka azért nem ártott volna.

 

A legtöbben bármit megtennének kedvencükért, ám a túlbuzgóságért időnként túl nagy árat kell fizetni. Ezt bizonyára jól megtanulta az a texasi fiatalember is, aki merő szolidaritásból magára varratta kutyája tetoválását.

A 26 éves Chris Mendiola 2010-ben fogadta örökbe az imádni való Beart, miután több gazdijelölt is lemondott róla. Az örömteli pillanatokból felocsúdva Mendiolának szemet szúrt a kutya hasán egy egészen apró tetoválás. A férfi ezen – érthető módon – teljesen kiakadt, olyannyira, hogy elhatározta: ő is magára varratja a szimbólumot. Csak később szembesült tettének valódi súlyával, de akkor persze már minden hiábavalónak bizonyult. Az internet népe darabokra szedte a fickót.

 

Image #0
Ha Chris alaposan utánanézett volna a tetoválás jelentésének, eszébe sem jut magára tetováltatni. Vagy legalábbis nem posztolja a Facebookon.

 

Image #1- hirdetés -
loading...

“Bear korábbi gazdája a hasára varratott valami szörnyűséget. Számomra visszataszító, hogy valaki ilyesmire képes. Ezért ma este magamra tetováltattam ezt:” – írja a bejegyzésében.

Image #2

És ezzel elindult a lavina: “Ez azt jelenti, hogy ivartalanították! Az én kutyámnak is van. Mindenesetre klassz történet!” – világosította fel egy kommentelő.
Image #3
Mendiola persze próbálta menteni a menthetőt, és elhitetni az emberekkel, hogy kezdettől fogva tisztában van a szimbólum jelentésével, mert még az állatorvossal is beszélt róla.

Image #4

Persze ez nagyjából annyit ért, mint halottnak a csók, sőt, sajnos még nevetségesebbé tette őt a hitetlenkedő hozzászólók reakcióiból ítélve. Legközelebb talán okosabb lesz.

 

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!