Itt a Vissza a jövőbe 4 – vagy mégsem?- hirdetés -Michael J. Fox (egyik) Facebook oldalán jelentették be a nagy hírt, amit eddig senki sem erősített meg. Most mindenki őrülten nyomoz.

 

Óriásit robbant, de sokak szerint kacsa a hír, miszerint már forog a legendás “Vissza a jövőbe” trilógia folytatása, vagyis jön a “Vissza a jövőbe 4”. Már több mint 150 ezren lájkolták és tízezrek osztották meg a posztot, amely valóban egy Michael J. Fox-profilon jelent meg, a következő szöveggel:

“Üdvözlök mindenkit! Nagy nap ez a mai, nemcsak a születésnapom, hanem amiatt is, mert bejelenthetem: jön a Vissza a jövőbe 4! Már évek óta gondolkodunk rajta, de végre forgatjuk, tavaly nyár óta. A film megjelenési dátumát néhány napon belül közlöm.”- hirdetés -
loading...

Tény, hogy az Express című angol lap tavalyi híre szerint valóban volt szó róla, hogy készítenek egy negyedik részt, az őrült professzort játszó Christopher Lloyd nem is zárkózott volna el ettől. Ám Robert Zemeckis rendező és Bob Gale író egyelőre nem álltak kötélnek, nem is beszélve a főszereplő Martyt játszó Michael J. Fox-ról, aki régóta Parkinson-kórral küzd. A kommentek alapján a rajongók most hiteles források (IMDB, Hollywood Reporter) után kutatnak a neten, de gyanúsnak találják a hírt, sokan azt is kideríteni vélték, hogy a Facebook profil nem is a színészé. A legtöbben azonban azon háborodtak fel, hogy valaki szenzációt akar kelteni ezzel a kacsával, és ezzel “nevetség tárgyává próbál tenni egy olyan súlyos betegséget, mint a Parkinson-kór”.

A hírt egyelőre mi sem tudjuk megerősíteni, de Michael J. Fox előrehaladott betegségéről tudva nehéz elhinni, hogy még egyszer képes lenne Marty bőrébe bújni. Ennek egyik bizonyítéka – amit tényleg csak fájó szívvel tud megnézni az ember – a legelső “Vissza a jövőbe” film egyik elhíresült gitár-jelenete, ahol a színész még fergetegesen tudott mozogni.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!