Ki legyen az MSZP elnöke? – Meglepő eredmény született- hirdetés -A júniusban esedékes tisztújítás előtt néhány héttel a Medián rákérdezett a három legesélyesebb MSZP-elnökjelölt megítélésére, és a válaszok azt mutatják, hogy – legalábbis a szocialista szavazótáborban – nagyon szoros a verseny, gyakorlatilag hibahatáron belüli a különbség Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila között.

Tóth Bertalan esélyeit egyelőre rontja, hogy az ismertsége még az MSZP-sek körében is csak 61 százalékos, miközben Kunhalmiról 92, Mesterházyról 94 százalékuk tudja, hogy kicsoda. Érdekes, hogy bár 2014-es visszavonulása után Mesterházy veszített a népszerűségéből, de egy korábbi Medián-felmérés szerint az előző elnökök közül még mindig őt tartanák a vezető pozícióra legalkalmasabbnak – írja a Medián. - hirdetés -
loading...

A Zoom.hu Kunhalmi Ágnessel már készített a napokban egy interjút. Jövő hétfőn Tóth Bertalannal látható élő beszélgetés a Facebook oldalunkon, szerdán pedig Mesterházy Attila lesz a szerkesztőség vendége. Kövessenek minket!

Kunhalmi Ágnes: Most nem kockázatot vállalni az ellenzéknek, az az igazi kockázat

Kunhalmi Ágnes: Most nem kockázatot vállalni az ellenzéknek, az az igazi kockázat Kunhalmi Ágnes azt tervezi, hogy a szétaprózódott ellenzékből kormányzóképes baloldali néppártot épít. A Zoom.hu stúdiójában az MSZP elnökjelöltje elemezte a választási vereséget, kiosztotta az LMP-t és a Liberálisokat, de szó esett a horngyulai értelemben vett kisemberről, Németh Szilárd tepertőkréméről, Angela Merkelről, az összekapaszkodásról és Horthy szelleméről is.

 

 

 

 

 

forrás: zoom.hu


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!