A pimasz nő szóhoz sem jut miután a férfi “alacsony” iskolai végzettségére megjegyzést tesz.- hirdetés -Ez az építőmunkás hazajött a munkából, az arca még mindig piszkos volt amikor egy nő csúnya megjegyezést tett az iskolai végzettségével kapcsolatban. De a férfi válaszát most igen dicsérik a közösségi médiában.

Andy Ross Washingtonan az USA-ban lakik, családos ember, aki az építőiparban dolgozik. Egy hosszú munkanap után elment a boltba és észrevette, hogy egy kislány furcsán néz rá.

Még mindig volt valami kosz az arcán, de meglepődött, amikor a lány anyja ujjal mutogatott rá tés a következőket mondta: “Ezért kell neked tanulnod.”

Andy-t teljesen megdöbbentette az anya becsmérlő megjegyzése. De azonnal mondta is a frappáns választ.

Egyetemi végzettség

Amit az anya és a lánya nem tudtak, az volt, hogy Andy felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezett. Azt sem tudták, hogy az arcán levő piszok semmilyen módon nem tükrözte azt, van-e diplomája vagy nincs.

“Először is én egy nagyon művelt ember vagyok, nemcsak a főiskolai diplomát szereztem meg, hanem orvosi egyetemet is végeztem ” -írta Andy a Facebook bejegyzésében.

Andy azt írta, hogy katonaként dolgozott egy különleges részlegben. A katonai szolgálat után irodai munkát végzett, de úgy érezte az nem neki való. Ehelyett úgy döntött, hogy az építőiparban fog dolgozik, ott viszont úgy él, mint hal a vízben.- hirdetés -
loading...

“Szeretek a kezemmel dolgozni. Az eredmény viszont az, hogy piszkos leszek néhány napig. Én is jól keresek, olyan jól mint egy pénzügyi szakember aki mindent biztosít a család számára. Szóval a megjelenés egyáltalán nem tükrözi azt, ki milyen iskolát végzett. “

Le kell zuhanyoznom

A közösségi médiában megjelent bejegyzését egyetlen hét alatt több, mint 100.000-en osztották meg és még egy pár gondolatot is írt az esettel kapcsolatban:

“Ne feledd:

1. Ne ítélj az első benyomás alapján.

2. Azt csináld, amit szeretsz, mindegy milyen munka az.

3. Dolgozz a kezeddel. Ez jól fizető munka.

4. Fontos az iskolai végzettség, de az egyetemi diploma semmit sem garantál.

5. Tapasztalat, kemény munka és kitartás, ez kell majd ahhoz, hogy sikereket érj el az általad választott területen.

6. Szülőként ne legyél arrogáns, mert gyermekeid is azok lesznek.

7. Ha valakit meg akarsz bántani, ne olyan embert bánts meg, akinek a Tiédnél alacsonyabb iskolai végzettsége van.

8. Le kell zuhanyoznom.

Andy valóban egy nagyon okos férfi, attól függetlenül, hogy mennyi kosz van az arcán. Soha nem helyes az, ha valakit a külseje alapján ítélünk meg. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal a Facebook-on, ha tetszett a férfi üzenete.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!