10 szigorú és megrázó szabály, amit Kim Dzsongun feleségének kötelező követni!- hirdetés -Észak-Korea híres különleges szabályairól. Vezetőjük Kim Dzsongun rengeteg fura és szigorú szabályt vezetett be, amit minden egyes állampolgárnak be kell tartania. Aki megszegi ezeket, komoly következményekkel néz szembe. Valószínű senki sem próbálná meg kivívni Kim Dzsongun haragját. Ám azt kevesen tudják, hogy feleségének, milyen szabályoknak kell megfelelnie. Erről készítettünk egy listát, hogy ti is tisztában legyetek vele, mivel kell Ri Szoldzsunak együtt élnie.

Nem házasodhatsz meg február 16-án, mert ezen a napon mindenki köteles ünnepelni Kim Dzsongil születésnapját, aki nem más, mint Kim Dzsongun. Ezen a napon az ország minden állampolgárának hagyományos koreai öltözékben kell lennie, és virágot kell vinnie a vezető szobra elé.

Ri Szoldzsu követnie kell mindent, amit férje képvisel, legyen az vallás, hagyomány, bármi.

Ri Szoldzsu nem láthatja a családját. Egyes források szerint, szigorúan tilos elhagynia a házat és nem mehet a családjához sem.

 

Észak-Korea első hölgye a helyi szokások szerint neki és gyermekeinek titkos életet kell élniük, elkerülve a kritikákat és a pletykákat.

A biztonsági protokoll szerint az első hölgy mozgását biztonsági őrök vigyázzák és biztonsági szervek irányítják. Tehát mozgása komolyan korlátozott, és általában csak és kizárólag hivatalos eseményeken vehet részt.- hirdetés -
loading...

Ri Szoldzsu férjével gyakran vesz részt halotti virrasztáson, bár sok országban ezt nem fogadják el.

 

Ri Szoldzsu és Kim Dzsongun egy 6 éves gyermek, Kim Dzsue szülei. A házasság után nagy felelősség hárult a Ri Szoldzsura: 9-12 hónapon belül kénytelen volt teherbe esni. Másodjára, a gyermeknek fiúnak kell lennie, hogy örökségül adhassa az országot.

Ri Szoldzsu múltját szigorú titok övezi: hol született, milyen iskolába járt, egyetemi életéről, se családi életéről sem lehet tudni semmit.

Pletykák vannak arról, hogy Ri Szoldzsu egy helyi popcsapat tagja volt. Ám erre nincs bizonyíték, mert Kim Dzsongun minden CD és felvétel megsemmisítését elrendelte.

 

Az első hölgy kénytelen volt feladni mindent, amit a múltban birtokolt, és még a karrierépítés lehetőségéról is le kellett mondania.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!