Irány Sopron! – Majka, Curtis és Pápai Joci adja elő a VOLT Fesztivál új himnuszát- hirdetés -Saját élményeik inspirálták a dalt.

 

Elkészült az idén 25 éves, amúgy a sorban 26. Telekom VOLT Fesztivál himnusza a Majka & Curtis duó és Pápai Joci együttműködésével. A friss dalhoz már klip is készült, amit a Blind Media jegyez.

“Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést produkáltak. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is”

– mondta Lobenwein Norbert főszervező.

És hogy mi inspirálta a dalt? Erről Majka beszélt: “Nagyon szeretjük a VOLT-ot, minden évben úgy intézzük, hogy egy pár napot lent tudjunk maradni a koncertünk előtt vagy után. Sopron gyönyörű hely, általában házat bérlünk a csapattal, ahol napközben kipihenjük magunkat, és még akár futni is el tudok menni a környéken, mielőtt belevetjük magunkat a fesztivál sűrűjébe.

Olyan is előfordult, hogy maszkban buliztam és senki nem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt!

Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az ‘Irány Sopron!’ című dalt.”- hirdetés -
loading...

Majka a 2000-es évek eleje óta a magyar showbiznisz első számú fenegyereke. Rádiós és tévés műsorvezető, rapsztár, valamint általánosan elismert celeb és megmondóember. Curtis-szel együtt olyan kitörölhetetlen slágereket gyártott az elmúlt években, mint a Belehalok, az Elvitted a szívemet, a Hatodik emelet és a Csak te létezel. A duót országszerte mindenhol telt ház fogadja, és a fiúk a VOLT-on is rendszerint a nagyszínpadon hergelik a hűséges, bulifüggő közönséget.

Majka és a tavalyi Eurovíziós Dalverseny hazai indulója, Pápai Joci közeli barátok, és olyan kollaborációkat vittek közösen sikerre, mint a Nekem ez jár és a Mikor a test örexik.

A Telekom VOLT Fesztivál 2018-as himnusza mindhárom előadó leglazább oldalát kombinálja, és a várakozások szerint az idei szezon legtöbbet pörgetett felvétele lesz.

A Magneoton gondozásában napvilágot látott új himnuszt szövegét tehát Majoros Péter és Széki Attila (Curtis) írta, a zenét Vígh Arnold és Vámos András szerezte. A klipet pedig a VOLT állandó vizuál-partnere, a Blind Media készítette, Pallag Péter rendezésében.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!