Szijjártó haverja máris nagyot szakít az új minisztériumon.- hirdetés -240 milliót nyert Kuna Tibor cége az új tárca, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közbeszerzésén: a Zöldkarikás Játékok kommunikációját irányíthatja.

240 millió forintot vághat zsebre Szijjártó Péter barátjának, a Fidesz-frakció egykori kabinettitkárának, Kuna Tibornak a cége a frissen megalakult Innovációs és Technológiai Minisztérium jóvoltából. A kormánykommunikációk során máskor is nagyot nyerő Trinity International Communications Kft. ezúttal a Zöldkarikás Játékok − Komplex szemléletformálási program című projekthez kapcsolódó integrált marketing-, kreatív és médiaügynökségi szolgáltatásokat láthatja el ezért a nem csekély összegért. Ebbe beletartoznak médiatervezési és médiavásárlási, kreatív tervezési, kivitelezési és gyártási, pr és promóciós feladatok is – derül ki az uniós közbeszerzési értesítő mai számából.- hirdetés -
loading...

A tender során a Trinity a másik nagy Fidesz-kedvencnek, a kék óriásplakátok koronázatlan királyának, Balásy Gyulának a Lounge Communication Kft.-jét győzte le. Utóbbi cégben Balásy üzlettársa az a Mamusits Péter, aki Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs ügynökségét, a Zrínyi Kommunikációs Kht.-t vezette.

 

 

forrás: alfahir.hu


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!