“Mucika Svájcban pultos” – Kegyetlen vélemény a mai nőkről- hirdetés -A Facebookon írt elgondolkodtató véleményt, amelyet a férfiaknak és a nőknek is érdemes elolvasniuk.

 

Érdekes és nagyon elgondolkodtató üzenetet írt a Facebook-üzenőfalára Mészáros Dóra. A bejegyzés a férfi és a női szerepekről szól.

Meglátása szerint nagy szükség lenne arra, hogy megtaláljuk az arany középutat. Szerinte a férfiak gyakran megijednek azoktól a nőktől, akik eltartják magukat, miközben utóbbiak is vágynak az olyan pasikra, akikre felnézhetnek. Úgy véli, túl sokan élnek valamilyen szélsőségben, legyen szó az eltúlzott kényelemről, vagy éppen az egyenjogúságért való harcról.

posztot az alábbiakban közöljük.

meszaros

A Facebook-poszt szövegeIlyen világban kell élnünk. Emancipációért sír a nők egyik fele, a másik meg arra vágyik, hogy nevörevör ne kelljen egy gyufaszálat sem keresztbe tennie, mert neki alanyi jogon jár, hogy eltartsák. Bullshit. Nincs a kettő között egy arany középút?

Ez az egész világ férfi-nő szerepestül el van rontva. Néha úgy érzem, jobb lenne, ha felvennék egy felcsatolható műbránert, és büntetném a fél világot, de úgy istenigazából. Azokat, akik férfinak merik hívni magukat, és azokat a nőket is, akik miatt a fél férfi társadalom meg van bolondulva.

Most ez a kifakadás saját nyomorból indult, de más csajokkal beszélgetve, valahogy mégis oda jutok, hogy globálisan van ez elcseszve. Tisztelet a kivételnek (mert elvétve ismerek pár fiút, akinek helyén van az esze, meg a szíve),

de mi van veletek férfiak?Nekem nem okoz problémát ötven kilós nőként, ha fél köbméter földet odébb lapátolni, meg hetvenkilós hengerrel kell harcolnom a kertemben. De nem, nem akarom ezt csinálni, sőt gyűlölöm! Nem küzdök azért, hogy katona lehessek, meg pilóta, meg multicégnél igazgató.

De rákényszerít az élet minden férfimelóra, mert nevetségesen hangzik, de magad uram, ha szolgád nincsen. Csak már elfáradtam…

Abban, hogy vízvezetéket szerelek, tüzépbe megyek, ások, gereblyézek, aztán szépen hajat mosok, sminkelek és elmegyek fellépésre, fotózásra, beöltözöm tüllbe meg csipkébe, és eladom magam a nőiességemmel, és rebegtetem a pilláim. A vízhólyagos tenyeremre meg kesztyűt húzok. Mindezt azért, mert keresem az arany középutat és ezért rohadtul nem találok semmit.- hirdetés -
loading...

Közben a férfi társadalom fele az edzőtermekben szocializálódik, kockahas meg minden, de egy lapátot derogál megfogni, mert szálka megy a kezébe, meg koszos lesz a nájkidzsoging.

Lehet, hogy azt se tudják, mi fán terem a gereblye.

A női társadalom fele meg a műkörmét reszelgeti és fel van háborodva, hogy az edzőtermes manusok elhagyták őt mucikáért, mert mucikában több a potenciál a virításhoz, meg az implantátuma is nagyobb.

Aztán kiderül, hogy mucika Svájcban dolgozik, mint “pultos”, és ez tök jó, mert lehet tankolni a bömöst, meg apának is jut ájfonhét. Ha meg alapjáraton van miből tankolni a bömöst, mert apu teli van, mint a déli busz, akkor mucika hóna alá csap egy guccsi táskát és már nem kell pultos legyen Svájcban.

Majd aztán ott is jön valaki, nagyobb implantátummal. Az örök körforgása az életnek. Hagyjuk is ezt a szubkultúrát, mert ha nem az edzőteremben szocializálódott egyedekről beszélünk is, akkor is hatalmas baj van a fejekben ezekkel a férfi kontra nő üggyel kapcsolatban, ez márpedig biztos.

Szóval, hogy legyünk nők? Ha nincs saját keresetünk, hagyományos nőként élünk, és gyereket szülünk, kiszolgáltatva vagyunk nektek és ki tudja mikor jön egy szebb, fiatalabb. Ha eltartjuk magunkat, az olyan nehéz egyedül, hogy kidolgozzuk a belünket, megkeményedünk. Ezért nem számíthatunk rátok, mert erősek vagyunk, ijesztően öntudatosak és ti ezt nem szeretitek.

Hol a középút?

Az értelmesebb nőnek [email protected] nő lassan, és nem is kell hozzá felcsatolható bré, hogy … alázzunk bárkit… Csak bakker, a lelkünk mélyén mégiscsak nők akarunk lenni. Szeretve, oltalmazva lenni, rábízni magunkat egy erős férfi karra és lélekre.

[email protected] az emancipációval, fel akarunk nézni rátok, de nem azért, mert fekve nyomtok száz kilót, hanem mert becsavartok egy villanykörtét használati utasítás nélkül, és számíthatunk rátok. Hogy nem csaltok meg, hogy nem hazudtok, hogy hiteles a szavatok, hogy nem dugtok félre a kolléganőtökkel, hogy megbecsültök.

Társak akarunk lenni, nem egyenjogúak. Mert a kettő nem egészen ugyanaz.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!