Ez az a 3 női csillagjegy, akiket bárki feleségül venne! Róluk álmodnak a férfiak…- hirdetés -Pozitív felfogásuk, nagy szívük és vidám életük vonzza a férfiakat. Te közéjük tartozol?

 

 

Bika
A Bika nő nem csak gyönyörű, hanem nagyon kedves is. Ezen tulajdonságai az idő múlásával sem fakulnak. Önzetlen, kedves, és bátor. Mindig ragyog, és tudja azt is, hogyan kell mások pozitív tulajdonságait előtérbe hozni. Szépsége a belső békéjéből árad.- hirdetés -
loading...

Mérleg
Nagyon nőies, tiszta szívű, és odaadó. Mindig megpróbálja az élet lehető legpozitívabb oldalát megtalálni, kiegyensúlyozott, és harmonikus. Mindenki imádja a társaságát, nagyon könnyű vele mély lelki kapcsolatot kialakítani. Nagyon tiszta érzelmei vannak, számára fontos az, hogy adhasson partnerének.

Halak
A legtöbb férfi vonzódik a Halak belső szépségéhez. Önzetlen, soha nem problémázik, ha valakinek segítenie kell. Képes feláldozni magát egy jól cél érdekében, és áldozatot vállalni gondolkozás nélkül bárkiért. Ha valamiről határozott elképzelése van, akkor nehéz eltántorítani a tevei megvalósításától.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!