Emberrablási ügybe keveredett Aurelio: már ki is hallgatták- hirdetés -Méghozzá gyanúsítottként.

 

A Story Magazin írt arról, hogy akár rács mögé is kerülhet Aurelio, aki összetűzésbe került a törvénnyel, méghozzá egy tavaly ősszel történt eset miatt.

A lap egy falusi kocsmáros nyilatkozata és Aurelio ügyvédjének szavai alapján azt írja, hogy

egy bajai szórakozóhelyen 180 ezer forintot loptak el az egykori valóságshow-szereplőtől, aki ezt még aznap éjjel meg is bosszulta.

A tolvaj a szomszédos faluba ment inni, Aurelio és társai pedig odáig követték.

“Egyszer csak megjelent Aurelio a haverjaival, kocsikkal, késekkel, sőt, valaki szerint még vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova”

– mesélte a falu kocsmájának pultosa a Story Magazinnak.

A fiatal férfi – a saját vallomása alapján – csak két nappal később került elő, miután Aurelióék kitették az út szélére.

A rendőrség a kocsma biztonsági kamerájának felvételein beazonosították az ügy szereplőit, a Való Világ 7 győztesét pedig két társával együtt gyanúsítottként ki is hallgatták.- hirdetés -
loading...

A vád szerint felfegyverkezve elkövetett emberrablás miatt három bajai – köztük egy budapesti tartózkodási hellyel rendelkező – férfival szemben folytat eljárást a Kecsekeméti Járási és Nyomozó Ügyészség, a gyanúsítottak pedig szabadlábon védekezhetnek.

A Story Magazin megkereste Aureliót az ügy kapcsán, aki nem cáfolta, hogy gyanúsítottként kihallgatta a rendőrség, de nem akart nyilatkozni. Dr. Pokker Zoltán, Aurelio ügyvédje elmondta, Aurelióval szemben egyelőre csak a tolvaj vallomása áll rendelkezésre, a bizonyítékok nem támasztják alá a gyanút.

„Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni, ez való igaz. Amiben a nyomozóhatósággal nem értünk egyet, az az, hogy ezt hogy tette”. Az ügyvéd a lapnak azt is elmondta, hogy Aurélióval szemben egyelőre csak a férfi vallomása áll rendelkezésre, álláspontja szerint a gyanú egyetlen szegmensét sem támasztják alá a bizonyítékok.

A műsorvezető és valóságshow-sztárnak nem ez az első rendőrségi ügye.

2015-ben kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

 

 

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!