Zimány Linda a plasztikai műtétek előtt – Felismered tinikori fotóján?- hirdetés -Képeken azok a hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat.

 

Zimány Linda azon hazai sztárok közé tartozik, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztattak. Bevallottan mellnagyobbító műtéten esett át, és az ajkát is feltöltette. Utóbbinak az édesanyja nem örült, sem annak, ha a modell csücsörít botoxolt szájával, derült ki a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorából.

– Nagyon utálta, amikor legelőször feltöltették a szám, de aztán rájött, hogy úgysem tud ellene mit tenni, meg szerintem mértékkel csinálom – mondta a szőke sztár, aki azt is elárulta a műsorban, hogy az anyukája ugyanakkor nincs ellene annak, hogy a hónalját botoxoltatja, hogy ne izzadjon.

Zimány Linda nem ez egyedüli hazai sztár, aki plasztikáztatta az arcát. Képes összeállításunkban megnézheted, az ismert hazai hölgyek arcán a régi fotóikhoz képest mennyire látszanak a szépészeti beavatkozások.- hirdetés -
loading...

 

Image #0
Zimány Linda rendszeresen feltölteti a száját, és a mellét is plasztikáztatta. Tablóképén még természetes valójában látható.

 

Image #1
A ma már Amerikában élő Labancz Lilla is plasztikáztatta arcát, a 2009-es Álom.net című vígjátékban megismert bájos orca már a múlté.

 

Image #2
A Való Világban megismert Nóci, vagyis Czifra Noémi először a mellét plasztikáztatta, majd negyvenévesen kombinált arcplasztikával fiatalíttatta az arcát és a nyakát.

 

Image #3
Szűcs Judith mellműtéten és szemhéjplasztikán is átesett, az énekesnő emellett botoxoltatott is, hogy hatvan fölött is fiatalos maradjon.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!