Ez a 15 éves lány havonta 1000 dollár zsebpénzt kap. Amikor elküldték volna dolgozni ez történt:- hirdetés -A legtöbb tini a hétvégéit, vagy a nyarat valamilyen munkavégzéssel tölti el, mivel ez az egyetlen lehetőség, hogy egy kis plusz pénzre tegyenek szert. Nos a 15 éves Nicolette esetében ez teljesen másképp van. Ez a lány ha szeretne magának valamit, akkor semmi más dolga nincs, mint az, hogy elővesz egyet a számos bankkártyája közül és egyszerűen megveszi magának, anélkül, hogy azon kéne a fejét törnie, hogy a szülei mit fognak szólni ehhez. Nicolette egy nevetségesen magas összeget kap havonta az édesanyjától, ennek ellenére még sincs megelégedve azzal az élettel, amit az édesanyja biztosít neki.

A lány egészen egyszerűen úgy került a nyilvánosság elé, hogy egy levelet írt dr Phil-nek, amiben leírta, hogy az édesanyja nem szereti őt és rosszul bánik vele. -szóval ha érdekel, hogy mi is annak az oka, hogy ez a lány szegénynek érzi magát, annak ellenére, hogy havi 1000 dollár zsebpénzt kap, akkor ne menj sehova, mivel az elkövetkezendő néhány percben ezt megtudhatod.

Kezdjük ott, hogy Nicolette életstílusa néhány hollywoodi sztár életstílusát is meghaladja, mindezt úgy, hogy soha a büdös életbe még semmit sem tett le az asztalra. A lány anyukája, Nina, fizeti a lány kondibérletét, valamint egy személyi edzőt is, ami óránként 100 dollárba kerül. Ha ez nem lenne elég, akkor jobb ha tudod, hogy Nina fizet még a lány heti rendszerességgel történő szépségszalon látogatáskor keletkezett számláit , valamint a napi organikus ebédkiszállítást is. Nina elismeri, hogy elkényeztette a kislányát, ami azt eredményezte, hogy Nicolette-ből egy beverli hills-i lett, amit az édesanya saját maga jelentett ki. A különféle drága hobbik mellet Nicolette havi 1000 dollár zsebpénzt kap, ami meghaladja számos magyar háztartás havi bevételét, ennek ellenére a lány panaszkodik, hogy szegénynek érzi magát.- hirdetés -
loading...

 

Nos ez az egész nem is annyira meglepő, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy már csecsemőkorától kezdve hasonló módon volt elkényeztetve. A lány az 1000 dolláros havi keretet rendszeresen túllépi, és átlagosan nagyjából 5 és 10000 dollár között áll meg. De hogyan is van erre lehetőség, hogy ha csak havi 1000 dollár, amit kap? Nos az a 17 különféle kreditkártya teszi ezt lehetővé, amik közül mindegyik teljesen le van nullázva. Nina elmondta, hogy Nicolette az elmúlt 12 hónap során nagyjából 100 ezer dollárt költött el, de a számokat nem tudja biztosan megmondani, mivel már egy jó ideje nem képes nyomon követni a lány pénzköltéséből felhalmozódott számlákat. Gondolom számodra is meglepő, hogy hogyan gondolhatja azt egy szülő, hogy jó ötlet kreditkártyákkal sokaságával ellátni egy olyan 15 évest, aki már alapból pénzköltési problémákkal rendelkezik. Nicelette elismeri, hogy el van kényeztetve, viszont nem érzi úgy, hogy ezen változtatni kéne, mivel számára ez a normális, és talán nem is lehet ezért őt hibáztatni. A lány hamarosan betölti a 16. életévét és mi más lehetne a kívánsága a szülinapjára, mint egy saját autó. De nem akármilyen autó.. A lány egy 231 ezer dolláros Mercedes Benz G wagon-t követel magának, mondván ő egy hercegnő és megérdemli az autón található árcédulát.

 

Minden normális ember meglátása szerint az ekkora mértékű elkényeztetés egyetlen fiatalnak sem tesz jót.. De akkor mi az oka annak, amiért Nina mégis ezt teszi ezzel a kislánnyal. Az édesanya elmondta Dr Philnek, hogy a fő oka annak, hogy megengedi, hogy a lánya folyamatosan őrült módjára költse a pénzt az az, hogy egy bűntudatod érez amiért a rengeteg munkája miatt nem képes elegendő időt tölteni a lányával. Nina reggeltől estig dolgozik és sokszor van, hogy csak az este folyamán látja a lányát és ezzel a rengeteg pénzel próbálja meg kompenzálni a saját jelenlétét. Jelenleg Nicolette azt érzi, hogy az édesanyja túlságosan szigorú vele, mivel az 5000 dolláros egykori havi zsebpénzét az édesanyja 1000 dollárra csökkentette, mivel folyamatosan túllépte a keretet. Ebből az ezer dollárból egyébként már egy 2 szobás lakást tudna bérelni valaki Miamiban, de igaz ennyi pénz valóban kevés egy 15 éves kislánynak. Dr Phil meglátása szerint az egyetlen módja annak, hogy a lány észhez térjen az az, ha elmegy dolgozni.

 

Nos a lány reakciója ennek hallatán csak ennyi volt… és ezután kijelentette a munkáról való elképzelését. Talán a két hölgy csak azért akart nyilvánosságot kapni a tv-ben, hogy ők legyenek a legújabb amerikai valóságshow sztárok. Pont úgy mint Danielle Bregoli Aka catch me outside aka bhad baby aka sittesgádzsi, aki szintén Dr Phil műsorában várt világhírűvé a nevetséges viselkedésével, ami gyerekek millióinak pusztítja az agysejtjeit nap mint nap a Youtube keretein belül. te melyik felet tartod hibásnak ebben az esetben, a lányt aki havi 1000 dollár ellenére is azt állítja, hogy csórósában él, vagy az anyukát, aki szépen csendben fizeti a kislánya által felhalmozott számlákat?

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!