Pózolj meggyalázott síron .. Sírokat gyaláztak a pesti tinilányok- hirdetés -Ráállt, majd ráfeküdt egy sírhelyre két budapesti kamasz lány. A sírgyalázásról készült képeket egyikük feltöltötte az internetre. Tettükkel óriási felháborodást váltottak ki.

 

Valószínűleg egyik budapesti fiatal lány sem gondolta át, hogy amit tesznek, annak súlyos következményei lehetnek.

A tizenévesek egy fővárosi temetőben jártak. Egyikük felállt az újszerű, kőből készült sírra, melyen valaki a virágokat is felborította. Fotózkodtak, majd készült egy következő kép is, ami azt mutatja, ahogy a síron fekszenek. A fotókhoz a feltöltő a „rajság”, azaz csúcs, király megjegyzést fűzte.

A kamaszok a sírra feküdtek

A fotókat olyan szögből csinálták, amelyeken nem látszik a sírfelirat, így nem lehet azonosítani, ki nyugszik az emlék alatt.- hirdetés -
loading...

A két fiatal lány szemmel láthatóan büszke volt tettére. Olyannyira, hogy egyikük feltöltötte a fotókat saját közösségi oldalára. Mindezzel azonban kiverték a biztosítékot az ismerőseik körében. A hozzászólók valóságos hadjáratot indítottak ellenük. Többen szégyenteljesnek nevezték tettüket, és trágár szavakkal küldték el őket a pokolba. A sírgyalá­zó lányok nem sokáig bírták a nyilvánosság nyomását, és hamarosan törölték a fotókat.

Szerettük volna megszólaltatni a képeket feltöltő fiatalt, de időközben a profilja is elérhetetlenné vált.

Az egyik tini a síremléken pózolt

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!