Iszonyatos! Ez a 4 csillagjegy tényleg nagyon kegyetlen!- hirdetés -Nem is gondolná az ember, hogy vannak csillagjegyek, akik tényleg nagyon kegyetlenek tudni, ha olyan élethelyzetbe kerülnek. Mindnyájunkban ott bujkál a kisördög, de ennek a négy állatövi jegynek a szülöttje tényleg igazán kegyetlen tud lenni másokkal. Ez nem azt jelenti, hogy eredendően rosszak, csak az átlagnál sokkal szörnyűbbek tudnak lenni, ha az élet megköveteli. És te köztük vagy?


A Kos mindenen átgázol

A Kos tudja, mit akar. Horoszkópja szerint mindig eléri, amit szeretne, és nem foglalkozik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Nem véletlen a csillagjegy szimbóluma sem, ő valóban olyan, mint egy faltörő kos. Nekimegy a falnak is, ha épp arról van szó. A lehetőségek közül mindig a számára optimális megoldást választja, hogy döntésével esetleg megbánt másokat, az másodlagos a számára.

Ha pedig mások megpróbálják őt korlátozni, akkor végképp kiütközik belőle a lelkében rejlő kegyetlenség. A Kost nem érdemes provokálni. Erős energiákkal rendelkezik, könnyen robban, könnyű őt felbosszantani. És hogy milyen, amikor igazán dühös, azt ne akard megtudni.

A Bika a legmakacsabb csillagjegy

A Bika mindent magának akar tudni, birtokol, gyűjtöget. Az anyagi biztonság nélkül létezni sem tudna. Született vezető, a legjobbat, a luxust akarja magának és társának is. Ugyanakkor rémesen önfejű és makacs. Amihez ragaszkodik, abból nem enged. Lehetetlen megállítani, meggyőzni, amikor valamit a fejébe vesz.- hirdetés -
loading...

Ha pedig mégis megpróbálkozol ezzel, úgy felbosszantod, hogy magad sem hiszel a szemednek. Az addig türelmes és nyugodt Bika elemi erővel robban fel, azon se lepődj meg, ha tányérok és poharak röpködnek a levegőben. Ne vond magadra a haragját, inkább próbáld meg egyensúlyban tartani a kapcsolatot, ha pedig valamit nagyon akar, hagyd rá. Legközelebb magától rájön, miben hibázott.

A Rák a legvadabb csillagjegy

Bármilyen furcsán is hangzik, a rendkívül érzékeny és érzéki Rák nagyon is be tud durvulni, amikor úgy hozza a helyzet. Hihetetlen, de ő a legkegyetlenebb csillagjegy valamennyi közül. Nem foglalkozik a következményekkel. A legmélyebb vágyait mindenkor szeretné megvalósítani, és ilyenkor kíméletlenül átgázol a szerettein és a barátain is. Míg máskor nagyon gondoskodó és figyelmes, időnként egészen kifordulhat önmagából.

Előfordulhat ugyanis, hogy oly mértékben ragadja el a szenvedély, hogy valójában tudatában sincs annak, mit tesz éppen. Ilyenkor még a törvénnyel is összeütközésbe kerülhet. Márpedig amikor higgadt és nyugodt, nagyon is pontosan látja, mit és hogyan kellene tennie, de amikor elveszíti a fejét, nem látja a következményeket sem.

A Nyilas báránybőrbe bújt farkas

A Nyilas, amilyen könnyed és frivol, épp annyira könyörtelen, sőt akár bosszúálló csillagjegy is. Időnként talán már túlzottan is mértéktartó, máskor pedig minden szabályt felrúg. Kiszámíthatatlan lehet, nem tudni, hogyan reagál a dolgokra vagy épp mit fog tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy rendkívül kedves, vicces, vidám és bájos, máskor pedig pontosan ennyire bosszantó, undok és elviselhetetlen.

Gyakran forrófejű és meggondolatlan, megy a saját feje után, ilyenkor nem lehet visszatartani, úgyis azt teszi, amit kitalált. Mint egy szabadulóművész, pontosan úgy hagyja maga mögött a korlátokat, legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy az élete bármely más területéről.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!