9 kedvenc sorozatkarakter, akit eredetileg más alakított volna- hirdetés -Vajon Havas Jont vagy éppen Walter White-ot akkor is ennyire megszerettük volna, ha más játssza őket?>
Bright Side listájáról válogattunk.

Carrie Bradshaw

carrieKristin Davis jelentkezett eredetileg Carrie szerepére, de végül ő lett Charlotte és Sarah Jessica Parker pedig a főszereplő. Furcsa elképzelni, milyen lett volna így a sorozat.

Davos Seaworth (Trónok harca)

davosLiam Cunningham alakítása is emlékezetes, hátha még az eredeti jelölt Tim Roth játszotta volna!

Havas Jon (Trónok harca)

snowAz Éhezők viadalából is ismert Sam Claflin nagyon szerette volna a szerepet, de a válogatáson elbukott, és végül Kit Harrington lett a befutó. Talán jobb is így,

Mr. Big 

bigAz alkotók elmondása szerint bár Alec Baldwin volt a 90-es derekán-végén az álompasi, egy találkozó Chris Nothtal azonban mindent megváltoztatott. Telitalálat.

Cersei Lannister (Tónok harca)

cerseiGillian Anderson állítólag rögtön nemet mondott a szerepre, ami így Lena Headey ölében landolt. Pedig Scully ügynök után egy újabb legendás szerepet tudott volna behúzni a brit színésznő.- hirdetés -
loading...

Eddard Stark (Trónok harca)

eddardLehet, hogy Viggo Mortensennek elege lett a kosztümös kardozásból a Gyűrűk Ura után ezért utasította vissza Eddard Stark szerepét. Érdekes, hogy a két színész együtt harcolt Szauron seregei ellen Középföldén.

Dr. Jack Shepard (Lost)

shepardMichael Keaton úgy egyezett bele a szerepbe, hogy hamar kiírják a sorozatból, mert nem akart utána még heteket, hónapokat a forgatáson lenni. Aztán végül átírták a szerepet és vissza is mondta a színész. Így esett a választás Matthew Foxra.

Walter White (Breaking bad – Totál szívás)

walterA készítők eredetileg Matthew Brodericket akarták megnyerni a szerepre, de aztán végül Bryan Cranston lett a befutó. Erre látatlanban is azt tudjuk csak mondani, hogy szerencsére. Egyszerűen nem Brodericknek való szerep volt ez.

Yara Greyjoy (Trónok harca)

yaraPletykák szerint az énekesnő Lilly Allennek is felajánlották a szerepet, de nem akart a testvérével Alfie Allennel egy sorozatban játszani, ráadásul a forgatókönyv elolvasása után kijelentette, hogy a sztoriban neki egy kicsit sok a vérfertőzés. Ebben speciel igaza volt.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!