Ez a 4 csillagjegy bármit is csinál, mindig vonzza a pénzt. A kisujjukat sem kell mozdítaniuk!- hirdetés -Tudtad, hogy csillagjegyed azt is megmutatja, hogyan bánsz a pénzzel? Pedig tényleg: horoszkópunk nagyban meghatározza, hogyan tudunk gazdálkodni azzal, amink van, illetve mekkora eséllyel tudjuk vagyonunkat gyarapítani. Ha rajta vagy a listán, de még nem vet fel a pénz ne aggódj: ez a csillagokban meg van írva, csak ki kell használnod a lehetőségeket! 🙂

 


Oroszlán
Költ, mint egy eszelős, vörös szőnyegen megy a kisboltba is, és csak arra keress, hogy elszórja. Mégis mindig van neki, az Univerzum mindig megajándékozza éppen annyival, amennyire szüksége van, ráadásul nem veszi el a másét, csak erős akarata bevonzza a pénzt. Hozzátartozóit is kényezteti, pompával veszi körül.

Skorpió
A más pénzének a kezelője. ez nem azt jelenti, hogy elveszi a másét, de megtalálja a lehetőséget, hogy mások pénzét megfialtassa, és akkor mindenki jól jár. Fontos neki a pénz, sokat töpreng rajta, és amit elhatároz, azt egy Skorpió meg is csinálja. Hajlamos időnként költekezni, máskor viszont nagyon meghúzza a nadrágszíjat.- hirdetés -
loading...

Bika

Minden a kényelem és az élvezetek. Jól vigyáz arra, hogy erre mindig legyen forrás. Tud bánni a pénzzel, akkor is, ha költeni is tudja. Mindig biztonságra törekszik, óvatos, ezért mindig van pénze. Nem ritka, hogy nagy vagyont halmoz fel, mivel a Bika lételeme a gyűjtés, a megtartás.

Bak
Egy Bak sosem csúszik le, mert nagyon óvatos, ha mégis, egy rövid időre ez megtörténik, akkor feláll, és kezdi elölről. A Bak nemcsak a maga biztonságát képes megteremteni, de akit a szívébe fogad, annak többé nem lesz gondja az életben, mert a Bak támaszt nyújt neki. Nagyon nem szeret költeni, de ha igazán megszedi magát, nem veti meg a minőségi dolgokat, mert ha nem is élvezkedik, mint a Bika, és nem pompakereső, mint az Oroszlán, de titokban végtelenül sznob.

 

 

forrás

 

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!