12 népszerű film, aminek nagyon bizarr mondanivalója van- hirdetés -Előfordult már valaha, hogy amikor sokadszorra láttad valamelyik kedvenc filmedet, hirtelen rájöttél, hogy valami nem stimmel vele?

 

A BuzzFeed olyan filmeket gyűjtött össze, amelyeknek nagyon fura üzenete van.

Buzzfeed csokorba gyűjtött egy tucatnyi közismert filmet, amelyet annyiszor láttunk már, hogy fel sem tűnik, milyen problémás mondanivalót közvetítenek. Oké, nem értünk feltétlenül egyet a listán szereplő állítások mindegyikével, de azért elgondolkodtató dolgokra hívták fel a figyelmet.

Szerinted is?

1. A kis hableány: Ariel még gyerek!

 

Ariel faképnél hagyja a családját egy férfiért, akivel soha nem váltott egyetlen szót sem és mindössze három napja ismeri. Ráadásul Ariel még csak 16 éves.

2. Wayne világa: Nem Benjamin a rosszfiú

Sunyi? Naná. Viszont rengeteg időt és pénzt fektetett abba, hogy a Wayne világa műsorba kerülhessen. Cserébe annyit kért, hogy Wayne és Garth ne sértegesse a szponzort a műsorban. Teljesen logikus lépés kirúgni Wayne-t.

3. Apád-anyád idejöjjön: Ezek a szülők szörnyetegek!

Micsoda emberek! Úgy döntöttek, hogy egész életükre szétválasztanak egy ikerpárt, külön nevelik őket, és soha nem mondják el nekik, hogy van egy ikertestvérük, csak mert a szüleik összevesztek.

4. Babe: Babe csalt a versenyen

Bármennyire cuki malac is Babe, amikor a birka elárulja neki a titkos jelszót, aminek minden juh engedelmeskedik, olyan belső információhoz jutott, ami a többi versenyzőnek nem állt rendelkezésére…

5. A szerelem hullámhosszán: Sam és Annie semmit nem tud egymásról

Nem is találkoznak a film utolsó percei előtt. Annie egészen addig csak Sam hangját hallotta, és ez elég volt neki ahhoz, hogy az ország másik felére utazva zaklassa őt, és Valentin-napon kidobja a minden szempontból tökéletes vőlegényét.

6. Harcosok klubja: Voltaképp miért ilyen dühösek ezek a srácok?- hirdetés -
loading...

A Harcosok klubjában egy rakás jómódú, fehér pasit látunk, akik dühösek, amiért biztos állásuk és magas fizetésük van.

7. Mrs. Doubtfire: Daniel megérdemelte, hogy elvették tőle a gyerekeit

Miután elveszik Danieltől a gyerekeit, ahelyett, hogy megjavulna és bebizonyítaná a bírónak, hogy tévedett, inkább kijátssza a bíróság döntését, és a családját is becsapva nőnek adja ki magát. Egy ennyire felelőtlen alakra tényleg nem szabad gyerekeket bízni.

8. Mátrix: A mátrix nem is tűnik olyan rossznak

Ha a gépek leigáznák az emberiséget, minden joguk meglenne mindannyiunkat munkatáborba hajtani. Ehelyett hagyják, hogy egy csodálatos világot hallucináljunk, a testünkből nyerhető energiáért cserébe. (Vagy ez már így is van…?)

9. Óz, a csodák csodája: A boszi csak vissza akarta kapni a testvére cipőjét

A gonosz nyugati boszorkány nem akart mást, csak a cipőt, amit a testvére viselt halálakor. Tudjátok, amikor Dorothymegölte. Ha így nézzük, Dorothy rablógyilkos, nem csoda, hogy a boszi ráküldte a szárnyasmajmokat.

10. A szerelem hálójában: Félrelépők

Először is, ott az a képtelenség, hogy Tom Hanks kiszorítja az üzletből Meg Ryant, aki erre belészeret. De ezen túlmenően, ez a két ember hónapokig csalja érzelmileg a párját. És mi a partnerek bűne? Tom barátnőjének fontos a karrier, Meg pasija pedig szereti az írógépeket.

11. Vissza a jövőbe: McFly munkát ad a pasinak, aki meg akarta erőszakolni a feleségét

Back-To-The-Future-Turtle-Wax-2Miután Marty rendbehozza a múltat, és vissztér a jelenbe, azt látja, hogy az apja felfogadta Biffet – tudjátok, a srácot, aki az iskolai bál estéjén meg akarta erőszakolni Marty anyját -, hogy mossa le a kocsiját. Ráadásul kénye-kedve szerint ki-bejárhat a McFly házba.

12. A Szépség és a szörnyeteg: Belle Stockholm-szindrómában szenved

Ne szeress bele a fogvatartódba, Belle! Inkább menekülj!

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!