Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől- hirdetés -Melyik az a három csillagjegy, amelyik a legkevésbé alkalmas arra, hogy szerelembe essen? Rájuk a leggyakrabban nem lehet stabil, hosszú távú kapcsolatot alapozni, mert nem szeretik az elköteleződést, csak nagyon ritka esetben adják oda magukat teljes mértékben a másiknak. Nem azt mondjuk, hogy e három állatövi jegy minden szülöttje alkalmatlan lenne a szerelemre, de közülük kerül ki a legtöbb olyan ember, aki képtelen megállapodni.

 


Az Ikrek a túlzott kötöttségtől retteg

Az Ikrek viseli valamennyi csillagjegy közül a szakítást a legkönnyebben. Tudomásul veszi a történteket, túllép a múlton, és nem rágódik rajta többé, hogy mit kellett volna esetleg másként tennie. Inkább a jövőre, az új célokra összpontosít, és mindarra, ami igazán boldoggá teszi. Amikor egyre komolyabbá válik a párkapcsolata, az Ikrek megrémül. Úgy érzi, párja lehúzza, korlátozza őt, és a kalandokról, a kihívásokról is végképp le kell mondania. A lazább kapcsolatokat kedveli, melyekben szabadon és kedvére mozoghat, mert amikor menni kell, sosem vonakodik. Teszi, amit a szíve diktál.

A Nyilas a szabadságát félti- hirdetés -
loading...

A Nyilas sem különösebben esik kétségbe a szakítást követően. Néhány napig talán ápolgatja a lelkét, de aztán gyorsan túllép a fájdalmon. Amikor a kapcsolata véget ér, a párjait talán épp azzal bosszantja fel a leginkább, hogy semmi különösebb fájdalmat vagy érzelmet nem mutat. Sőt, az is megesik nála, hogy jót mulat a dolgon. Optimista, vidám és szabadságkedvelő természetéből fakad a viselkedése, pontosan tudja, ha el is ment most ez a vonat, hamarosan befut a következő. Vonzó, megnyerő és kedves személyiségével könnyedén levesz bárkit a lábáról, ráadásul az egyéjszakás kalandokat sem veti meg, szóval valójában nincs mitől tartania. Minek lenne szerelmes, ha az érzés nélkül is elérheti a célját?

A Kos a függetlenségét őrzi

Kétségtelenül a Kos a leghevesebb és a legszenvedélyesebb csillagjegy. Gyorsan és mohón veti bele magát a párkapcsolatba, és eleinte mindent meg is tesz a párjáért. Aztán az esetek többségében pontosan ilyen gyorsasággal józanodik ki a kábulatból. Márpedig ha elveszíti az érdeklődését, inkább szakít és továbblép. Okot is mindig talál a miértekre. A céljait leginkább, amelyek könnyedén elterelik a figyelmét a csalódásról. Őrzi a függetlenségét, mert attól tart, egy komoly és tartós kapcsolatban önmagát veszítené el. Ennél rémisztő dolgot elképzelni sem tudna.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!