Ez 6 nő a legerősebb horoszkóp szerint! Te melyikhez tartozol?- hirdetés -Az oroszlán.

Az Oroszlán nő az egyik legerősebb és legambíciózusabb a 12 csillagjegy közül. Vezetőnek született, és bármilyen nehéz helyzetből is képes kimásznia. Makacs, határozott, néha képes túlzásokban esni, ritkán túlreagálja a dolgokat. Emellett jószívű, és sok szeretet tud adni, de nem szabad feldühíteni, mert akkor a nyugalmas, békés napoknak lőttek.

A mérleg.

A Mérleg nő mentálisan erős, és a viselkedésében is megmutatkozik a felsőbbrendűsége. A fizikuma törékenynek mondható, mert a Mérleg nő tud kedves, gyöngéd, érzelmes is lenni. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Bátor nő, remek diplomata, és jó barátnő.

A bika.

A Bika nő nem csak pszichésen, mentálisan erős, hanem fizikai értelemben is. Rendkívül érzéki, csábító, aki minden helyzetben tudja, hogy miként kell viselkednie. Első ránézésre törékeny, akár egy tavaszi virág, de a lelke mélyén egy olyan nő rejtőzik, aki egy hegyet is arrébb tud tolni, amíg nem éri el a célját.

A skorpió.

A Skorpió nő rendkívül vonzó, szexi, magabiztos, és könnyen tud szakmai kapcsolatokat kiépíteni. A karrierjében a sikert munkabírásának köszönheti. Bírja a terhelést, szeret dolgozni, főleg azért, hogy megvalósítsa célját. Ha nem nagyvállalatoknál van igazgatói pozícióban, akkor saját vállalkozását vezeti.- hirdetés -
loading...

A bak.

A Bak nő nagyon határozott, komoly, makacs, és ambíciós. Egyesek szerint megszállott, és olykor nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő gondolatai érvényesülhetnek. Azonban ha tudunk a nyelvén beszélni,

Halak.

Halak nők nagyon megnyerőek és lenyűgözőek. Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. Elbűvölő, gyengéd és nőies. A tökéletesen elbűvölő nő.

Át tud látni a férfiakon és őt nem könnyű átverni, szóval minden férfi legyen vele őszinte és ne vezesse meg, mert ahelyett, hogy vitába szállna, egyszerűen otthagy. Nevelésre van szüksége, a férfinak ő adja a parancsokat, de csak a férfi érdekében.

Megbizonyosodik arról, hogy a férfi helyesen táplálkozik és eleget alszik, hasonlóan, ahogy egy anya törődik a gyermekével. Cserébe egy férfit akar, aki védelmezi és dédelgeti őt, azt éreztetve vele, hogy szeretik és szükség van rá. Ragaszkodóvá és függővé válhat, de sosem elviselhetetlen módon. A nő partnere lesz a jobbik fele.

Türelemre és együttérzésre van szüksége és gyengédnek kell lenned vele. Ne piszkáld vagy ingereld poénból, és ne utasítsd vissza durván, mert ő nem tudja elviselni a visszautasítást. A Halak nő teljesen romantikus és elveszti magát a kapcsolatokban. Teljesen nőiesen gondolkodó, az ideális nő a megfelelő férfi számára.

 

forrás

 

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!