12 ostoba lecke az életről, amit a filmek tanítottak nekünk- hirdetés -Filmek. Több mint egy évszázada szórakoztatnak minket, megannyi műfajban és stílusban. Több százezer alkotás közül válogathatunk, de legtöbbünkhöz a hollywood-i produkciók jutnak el a moziknak és tévéadóknak köszönhetően. Ezek pedig tele vannak olyan klisékkel, amelyek nem feltétlenül tükrözik a valóságot. Bizony, a filmek sok esetben teljesen irreálisak, még akkor is, ha mindennapi témákat dolgoznak fel. Összegyűjtöttünk néhány visszatérő, megmosolyogtató nagy leckét az életről, amelyben látszólag minden filmkészítő hisz. De komolyan, ki az, akikkel ezek a dolgok tényleg megtörténnek? 🙂


1. Ha úgy döntöttél, egy másik országban kezdesz új életet, egy percig se aggódj: az utolsó pillanatban megjelenik a reptéren életed nagy szerelme, azért fog könyörögni, hogy maradj, és bevallja, hogy halálosan szerelmes beléd.

2. Egy őrült gyilkos betört a házadba és egyenként végzett az összes barátoddal? Nem tehetsz mást, minthogy benézel az összes helyiségbe, lehetőleg anélkül, hogy felkapcsolnád a lámpákat. A legjobb eredmény elérése érdekében, menj le a pincébe, és kezdj el kiabálni: “Hé, van ott valaki?!”

3. Jegyezd meg egyszer s mindenkorra: a szemüvegnél jobb álruha nem létezik. Még a saját anyukád sem ismer rád, ha felrakod az álcázás tökéletes eszközét!

4. Mindegyik, de tényleg mindegyik bombán nagy, piros számok mutatják, hogy mennyi idő van hátra a robbanásig. Ha nem sikerül hatástalanod a szerkezetet, ne aggódj – ha elkezdesz futni, a robbanás lökéshulláma olyan távolságra repít téged, ahol semmi bajod nem eshet.

5. A térfigyelő kamerák kivétel nélkül kristálytiszta minőségben rögzítik az eseményeket, szóval semmi akadály annak, hogy ráközelíts a képre és azonnal azonosítsd az elkövetőt.- hirdetés -
loading...

6. A nők hihetetlenül ügyetlenek: állandóan elesnek bármiféle ok nélkül, csak hogy aztán egy szemtelenül jóképű férfi karjaiba hulljanak.

7. Ha valaki rosszat álmodik, minden alkalommal felriad, felül az ágyban és elkezd ordítani (vagy zihálni). És a leggyakrabban ilyenkor a telihold fénye árad be az ablakon keresztül.

8. Sosem csókolóztál még esőben? Neked meg mi bajod van? Hát nem tudtad, hogy úgy a legjobb??

9. Soha ne zuhanyozz otthon, egyedül, mert abból mindig csak baj történhet…

10. Óvakodj a tükröktől! Valamiért a szörnyek és szellemek imádnak ott elrejtőzni.

11. Az egész világ L alakú takarót használ: tudod, ez az a fajta, amely a férfinak csak a lábait, a nőnek viszont az egész testét takarja.

12. Ha valamilyen halálos dolog közeledik feléd, az egyetlen megoldás ha megállsz, és elkezdesz kiabálni: “NE-E-E-E-E!”

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!