Kiborultak a kommentelők egy kisbaba körmeiről készült fotó miatt- hirdetés -Az egyik hozzászóló konkrétan börtönbüntetést adna annak a szülőknek, aki hagynák, hogy megnőjenek hosszúra a kisbabák körmei.

 

A Daily_earthpix egy újszülött baba kezeiről posztolt Instagramra fotót: arra voltak kíváncsiak, mi a követőik véleménye a hosszúra megnőtt, pici körmökről. A válaszok nem éppen azok voltak, mint amire az oldal tulajdonosai számítottak…- hirdetés -
loading...

Az, hogy egy kisbaba hosszú körmökkel jöjjön a világra, egyáltalán nem szokatlan, igaz, az orvosok szinte azonnal le is vágják azokat, hogy a csecsemő még csak véletlenül se karmolhassa meg magát velük. Egyébként a kommentelők jelentős része azon a véleményen volt, hogy az a szülő, aki hagyja így megnőni gyermeke körmeit, felelőtlen.

“Vajon van fogalmuk arról, miféle baktériumok tudnak megtelepedni a köröm alatt? Egy kisbaba a kezével gyakran nyúl a szájába, azon túl, hogy megkarmolhatja magát, még valamilyen fertőzést is elkaphat.”

– írta az egyik hozzászóló. Az általános vélemény sem a hosszú babakörmök mellett volt: a többség szerint egyáltalán nem cukik, sokkal inkább ijesztőek, mintha csak egy állat karmai lennének.

Forrás: Daily Mail


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!