Íme a Halak nő teljes személyleírása. Óriási szerencséd van, ha a párod e csillagjegy szülötte- hirdetés -Az igazi NŐ!

A Halak nő testesíti meg az igazi nőt, akibe a férfiak gyorsan képesek beleszeretni. Nagyon sebezhetőnek tűnnek, ezért az a férfi, aki első pillantásra szerelembe esik egy Halak nőbe, azt érzi, hogy a karjaiba kell vegye és úgy óvja kedvesét minden nehézséggel, problémával szemben.

A Halak nő mindig a férje mögül irányítja a dolgokat, támogatja párját, de semmiképp sem szeretne uralkodni fölötte. Szereti, ha egy férfi előzékeny és udvarias, például ha kinyitják az ajtót és előreengedik, emellett meg arra is vágyik, hogy a férfi szeresse, törődjön vele, cserébe mindenben támogatni fogja a férjét, párját, minden erejével azon lesz, hogy segítsen neki. A Halak nőkben szinte egyáltalán nincs férfias, maszkulin vonás, ők igazi nők.- hirdetés -
loading...

Gondoskodóak, odaadóak, akikkel remek együtt élni, minden férfit megszelídítenek, de ha valaki borsot tör az orruk alá, akkor tudnak csúnyán is viselkedni. Ha viszonylag gyakran szurkálódik, vagy szól be embereknek, vagy a párjának, akkor valószínűleg gyerekkorában valamilyen trauma érhette, ami miatt így viselkedik felnőtt korában. Ez nem azt jelenti, hogy ő gonosz, hanem inkább szeretné megőrizni, megvédeni a magánéletét, nem akar mindenkivel mindenről elbeszélgetni. A Halak nő titokzatos, érzékeny, pillanatok alatt képes elsírni magát, így könnyű megsérteni.

Empatikus, okos, megértő, de olykor igencsak szkeptikus, így akkor is meg kell győznie az illetőnek, ha a Halak nő tudja, hogy az illető személy igazat beszél.

Van olyan helyzet, amikor nagyon nehezen nyílik meg, amikor nem tud beszélni az érzelmeiről, még a szerelmének sem, ilyenkor nagyon jólesik neki egy ölelés, aminek köszönhetően biztonságban érezheti magát.

A Halak nő gyakran feláldozza a saját életét, csak hogy másokon segítsen, és az ő álmait háttérbe tolja, míg mások álmainak valóra váltásán dolgozik.

Memóriája kitűnő, minden apróságot észrevesz, megjegyez. A Halak nő nagy kincs, így minden férfi jól teszi, ha vigyáz rá!

(filantropikum)


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!