Ők azok, akik soha nem bocsátanak meg- hirdetés -Ezek a csillagjegyek profik a haragtartásban.

Nem megy mindenkinek könnyen a megbocsátás, még akkor sem, ha látja, hogy az őt megsértő személy őszintén megbánta a korábbi tettét vagy szavait. A horoszkóp szerint három csillagjegy örökre a szívébe zárja a haragot, a düht és a gyűlöletet, ezért náluk kár is próbálkozni a kibéküléssel.

A Bika a legmakacsabb: Még a három csillagjegy közül is a Bika a legkevésbé megbocsátó.

Ha ezt az önfejű és makacs csillagjegyet megbántják, akkor élete végéig megőrzi a haragot, tehát lehetetlen feladat elnyerni a megbocsátását.

A Bikával már csak azért is nehéz, mert képes azért megsértődni, mert véletlenül a lábára léptek. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy van egy fekete könyve, amiben piros filccel gyűjti azoknak a nevét, akik valahogy, valamikor megbántották.

Az igazsághoz hozzátartózik, hogy a Bika szívesen megbocsátana, de ezt a büszkesége és a hajthatatlansága nem engedi. Mivel kivétel mindig van, ezért előfordulhat, hogy a Bika megbocsát, ám ez nem jelenti azt, hogy ismét megbízik az illetőben.

Az Oroszlán mindenkit leural: Elképesztően büszke és hiú az Oroszlán, aki hajlamos azt képzelni, hogy ő a világ ura. Ha valaki megsérti, akkor egyszerűen faképnél hagyja az illetőt, aki többé nem látja az Oroszlán ismerősét.- hirdetés -
loading...

Az, hogy annyira megsértődik, hogy nem lehet kiengesztelni, semmi ahhoz képest, hogy kifejezetten rosszindulatúvá válik, ugyanis ezzel akarja megvédeni magát az Oroszlán, aki biztos benne, hogy csak neki lehet igaza.

A sértettségében távolságot tartó Oroszlán valójában képes lenne elengedni a haragot, meg tudna bocsátani, de akkor nem lenne oka a panaszkodásra, gyűlölködésre. Az Oroszlán egy egészen apró helyzetből is képes igazán nagy drámát csinálni. Ebből látszik, hogy számára csak jól megírt játszma a sértődés.

A

Mérleg átnéz másokon: Ha valaki, valamilyen módon megbántotta a Mérleget, akkor az illető örökre elásta magát előtte. Ez a csillagjegy esélyt sem ad arra, hogy bocsánatot kérjenek tőle, ugyanis mesterien válik láthatatlanná, ha megsértették.

A Mérleg gond nélkül keresztülnéz azon, aki megbántotta, mintha az illető ott sem lenne, vagy soha nem is találkoztak volna. Oscar-díjat kellene kapnia ezért az alakításért, de azért is, amikor úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.

A viselkedése azt jelzi, hogy minden a legnagyobb rendben van, ám néhány nap múlva kimutatja a foga fehérjét. A Mérleg haragtartása azért különös, mert egyébként született diplomata, aki másokat gyakran kibékít, mégis azon képtelen túllépni, ha őt sértik meg.

A Mérleg alapvetően igazságos, sportszerű ember, aki logikusan gondolkodik, de valamiért fanatikussá válik, ha megbántják. Ilyenkor nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól.

(Forrás: nlcafe.hu)


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!