Világvége: hétévnyi szenvedés vár ránk hétfőtől- hirdetés -A mostani volt az utolsó boldog, szabad hétvégénk, hétfőtől ugyanis kezdetét veszi a világvégébe torkolló hét gyötrelmes év. Ideje, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert elszabadul a pokol! – állítja egy finoman fogalmazva is kétes hírnévre szert tett asztronómus. Dave Meade apokalipsziskutató és számmisztikus szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás, ám a Föld és az élet nem semmisül meg azonnal: a hangzatos hétévnyi szenvedés vár ránk a végső megsemmisülésig – írja több külföldi portállal egyetemben az Express.

© Thinkstock

 

Meade szerint természeti katasztrófák tömkelege fogja el­pusztítani a bolygót. Földrengések, cunamik, hurrikánok – csak néhány dolog, ami elviselhetetlenné teszi majd az életet. Véleménye szerint ennek a nyomait láthatjuk már most: Amerikát sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig hatalmas földrengés rázta meg nemrég.- hirdetés -
loading...

MI AZ A NIBIRU?

Egy feltételezett bolygó a naprendszerünkben, amelyet két csillagász – miután megvizsgálták az Uránusz ésa Neptunusz mozgását – hibás alapokon nyugvó matematikai számításai alapján valószínűsítettek. A tévedés ellenére a misztikus bolygó gyökeret vert a köztudatban, olyannyira, hogy egy amerikai újságíró külön legendát körített az égitest köré.

 

Állítása szerint a végső csapást a Nibiru elnevezésű feltételezett bolygó fogja majd jelenteni számunkra, ami egész egyszerűen a Földünkbe fog csapódni. Ezt megelőzően a „biztonság kedvéért” még kitörik a nukleáris háború az Egyesült Ál­lamok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével. Bár a szakértő ko­rábban szeptember 23-ra jövendölte a vég eljövetelét, később beismerte, hogy tévedett, de a hét éven át tartó megpróbáltatások korának kezdetében már egészen biztos.

 

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!