Életükben először kóstoltak magyar ételeket az amerikai diákok. A reakciók nem mindennapiak! :D- hirdetés -Videó: Csirkepaprikást, töltött káposztát, palacsintát, rakott krumplit és gulyáslevest adtak enni öt amerikai egyetemistának.

 

Magyar – vagy legalábbis magyar nak mondott – ételket kóstoltattak meg amerikai diákokkal a College Kids Facebook-oldal készítői.

Az evést, és persze a reakciókat is videóra vették.

magyarkaja

Bár a felvételek szerint nem volt túlságosan gusztusos a csirkepaprikás vagy a töltött káposzta tálalása, mégis odáig voltak érte az amerikai egyetemisták – akik egyébként azt sem tudták, hogy mi fán terem a magyar konyha, a jelek szerint azt sem tudják, mit takar a magyar szó.- hirdetés -
loading...

Minden ételnél megpróbálták megtippelni, mi lehet, majd a videó készítői elárulták nekik, mi is az, amit éppen kóstoltak.

A legérdekesebb, hogy a rakott krumplit szinte mindannyian reggeli ételnek tippelték – nem véletlenül, hiszen első blikkre tényleg egy spanyol tortillára emlékeztet, amit reggelire is előszeretettel fogyasztanak az USA-ban. Ráadásul itt a rakott krumplit, ki tudja, mi okból, sajttal készítették, annak ellenére, hogy az autentikus magyar változatban ilyesmiről szó sincsen.

Íme tehát a videó, a jobb alsó sarokban kell hangot adni rá:

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!