Ezzel az egyszerű teszttel meglepő dolgokat tudhatsz meg magadról- hirdetés -Egyszerű kérdések, egyszerű válaszok. De ezekből olyat is megtudhatsz magadról, amire még nem is gondoltál.

 

A válaszokból kiderülhet, hogy milyen értékeket tartasz fontosnak az életben és magadban, vagy hogyan érzékeled magad körül a valóságot.

Egy szabály van: válaszolj a kérdésekre olyan gyorsan, ahogy csak tudsz.

Érdemes bekészíteni egy papírt vagy tollat, hogy gyorsan lefirkantsd a válaszokat. A kérdések után olvashatod a válaszaid értelmezését.

1.

Képzel el, hogy egy úton állsz. Írd le milyen az az út!

2.

Hol áll jelenleg a Nap?

3.

Sétálsz az úton és egy kerítéshez érsz. Írd le milyennek látod a kerítés!

4.

Hogy jutsz át a kerítésen?

5.

Tovább sétálva egy erdőhöz érsz. Milyen az az erdő?

6.

Elindulsz az erdőben egy ösvényen és találsz egy kulcsot. Milyen az a kulcs? Mit csinálsz vele?

7.

Vízpartra érsz. Milyen? Tó, tenger, folyó? Sebes vagy lassú sodrású? Milyen színű?

8.

Elérsz álmaid házához és kilép belőle életed szerelme, beinvitál. Mit teszel?

9.

A ház mögött út vezet. Hogy néz ki? Látsz rajta akadályt? Ha igen, akkor milyet?

10.

Hol áll most a Nap?

naplemente-pixabay

Az út jelképezi a világhoz való viszonyulásod. Ha egy forgalmas autópályát látsz, akkor egy aktív személyiség vagy, aki hasznosan használja ki az idejét. Ha egy földutat látsz, akkor ráérősebb, nyugisabb alkat vagy. De megpróbálod irányítani a dolgokat, és nem hagyod, hogy a természetes rendjükben történjenek. Az úton lévő kátyút, kövek azt jelentik, hogy valami zavar, lehet hogy csak egy kicsit, de lehet elképesztően irritáló is. Valami olyan, ami már régóta zavar.- hirdetés -
loading...

A Nap jelképezi a terveidet, céljaidat. Ha éppen kell, akkor a megvalósításuk elején vagy, ha a fejed fölött van, delel, akkor már működésben vannak a dolgok. Ha éppen nyugszik, az azt jelenti, hogy kitűzött céljaidat már teljesítetted.

A kerítés egy akadályozó tényező. Minél magasabb, annál inkább hajlamos vagy a hibákat, sikertelenségeket felnagyítani, eltúlozni. Ha átmászol rajta, megkerülöd, vagy ajtót keresel, az arra utal, hogy szereted a problémákat minél gyorsabban és simábban megoldani az eléd kerülő nehézségeket. Ha nekirontasz: gyakran gondolkodás nélkül cselekszel.

Az erdő a belső éned. Az erdő világos vagy sötét? Attól függ, hogy pozitívan vagy negatívan látod az élet dolgait. Ha nem volt ennyire tiszta, egyértelmű a kép, akkor te egy érdekes, mindig újat kereső személyiség vagy. Ha fenyőerdőt látsz, akkor racionális elme vagy, aki tudja mit akar az élettől.

A kulcs a boldogságot jelenti. Minél kisebb, annál fontosabb számodra a belső lelki boldogság, vagy boldogság egy másik ember mellett. Ha nagyobb, akkor a kézzelfoghatóbb dolgok tesznek inkább boldoggá. A szép kulcs azt jelenti: fontos számodra a külsőség.

Ha magaddal vitted a kulcsot, akkor te olyan ember vagy, aki minden lehetőséget megragad az életben.

Ha otthagyod, vagy felakasztod egy fára, akkor sajnos te figyelmen kívül hagyod a kínálkozó lehetőségeket.

A víz az érzésekről szól. Egy másik iránti érzelmeidről. Minél mélyebb vizet látsz, annál mélyebbek az érzelmeid. Ha nyugodt a víz, akkor a pároddal hasonlóak vagytok. Ha háborog, hullámzik, vagy egy vízesés akkor szenvedélyesebb alkat vagy, és több figyelmet vársz a párodtól.

Ha leülsz a vízpartra, akkor neked a szeretted mellett lenni is elég a boldogsághoz. Ha hozzáérsz, vagy belemész akkor több figyelmet igényelsz a párodtól. A ház és a kilépő személy azt jelzi, hogy mennyire kockáztatsz az életben. Azzal is kapcsolatban állsz, hogy hogyan állsz ellent a kísértéseknek.

A ház mögötti út a jövő. Ha még mindig látsz rajta akadályokat, akkor nem tanultál a régi hibáidból.

A Nap második pozíciója azt jelzi, hogy mennyire bízol céljaid teljesülésében.

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!