Elítélték: egy év börtönt kapott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja- hirdetés -Autóbalesetet okozott és cserbenhagyta a sérültet. Ezért kell felelnie.

 

Egy év börtönre és pénzbüntetésre ítélték Kamarás Norbertet, az az Éjjel-Nappal Budapest Laliját – írja a Story magazin nyomán a 24.hu.

Az RTL Klub realityjének szereplője autóbalesetet okozott, de ez sem volt elég: az ütközés után elszaladt és magára hagyta sérült utasát. A Story azt írja, az utasnak maradandó sérülése keletkezett.- hirdetés -
loading...

A baleset ÉNB Lali egykori lakhelye, Gyöngyös közelében történt. Markazon Norbert elvesztette az utalmát az autó felett, egy padkára hajtott és nekicsapódott egy útszéli póznának. A vizsgálatokból kiderült, nem az autó, a vezető hibázott. A Story azt írja, hogy Kamarás utasa, egy fiatal nő volt, aki hiába fájlalta a fejét, és jelezte, hogy nem tud mozdulni, a celeb segítségnyújtás helyett inkább elszaladt.

Az autóbalesetről egy helyi lakos értesítette a hatóságokat. Míg a rendőrök a sofőrt keresték, addig a rohammentő kórházba vitte a baleset sérültjét. Kamarás Norbert csak másnap került elő.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!