BÖRTÖNBE NEM KERÜLT, DE LEGALÁBB VIP-VENDÉGNEK ÉREZHETTE MAGÁT M. RICHÁRD – RENDŐRI ASSZISZTÁLÁSSAL- hirdetés -Itt valami bűzlik – szisszenhet fel az egyszeri olvasó. A két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozásával meggyanúsított M. Richárd nem csak hogy nem került előzetes letartóztatásba, hanem VIP-vendégként pihenhetett egy fővárosi kórházban.

 

M. Richárdot egy luxusnyaralása után, augusztus 21-én, szombaton állították elő, majd vették őrizetbe. A Bors most arról értesült, hogy egyetlen percet sem kellett rács mögött töltenie.- hirdetés -
loading...

“Egy régebbi szervi problémája miatt került be a Péterfy kórház belgyógyászatának B részlegére azon a hétvégén. Igyekeztek diszkréten, gyorsan elhelyezni, de így is nagy feltűnést keltett. Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. VIP-vendégnek érezhette magát. Nagyon akartak ügyelni arra, hogy ne tudjon róla a nyilvánosság, így a kórház rendszerében sem szerepel, az érkezését és a távozását sem vitték be a gépbe. Azt tudom, hogy hétvégén érkezett, és csak hétfőn engedték ki, aznap, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték”

– közölte a lappal az informátor.

Az esettel kapcsolatban a Péterfy Sándor utcai kórház főigazgatója, dr. Sásdi Antal a Borsnak azt mondta, ilyen esetet említő jelentést egyik belgyógyászati osztályról sem kapott az elmúlt napokban. A rendőrség pedig kategorikusan elhárította, hogy a lap beszámolójára reagáljon.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!