Patkányok miatt szakadt be az álmennyezet egy magyar kórházban- hirdetés -A Merényi Kórház pszichiátriai osztályán erős bűz terjeng, nem csak patkányok, egerek és tetvek is lehetnek az épületben.

 

Patkányok miatt szakadt be a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriáján az ebédlő egyik álmennyezete, ráadásul az egyik állat ráesett egy ápolóra. Azóta az ápolók félnek.

Ezt a kórház egyik anonimitást kérő dolgozója állítja, ő nyilatkozott az RTL Híradónak.

Az RTL stábja rejtett kamerával járt a pszichiátrián, ahol a riporternek több dolgozó is megerősítette, hogy patkányok lakják a kórházat. A híradóban elhangzik, hogy a dolgozók régóta tudták, hogy patkányok vannak a kórházban,

többször szóltak is a vezetőségnek, de a kórház vezetősége nem tett semmit az ügy érdekében.

A híradónak nyilatkozó forrás azt is mondta, hogy azóta az ápolók félnek az épületben. Több helyen patkányürüléket lehet látni és furcsa szag is terjeng az épületben.- hirdetés -
loading...

Az RTL híradó nem forgathatott a Merényi Kórházban, ezért rejtett kamerával közelítették meg a zárt osztályt. Annyit a felvételeken is lehet látni, hogy a mennyezet sok helyen megrepedezett. A riporter szerint orrfacsaró bűz volt az osztályon. Az egyik nyilatkozó dolgozó szerint nem csak patkányok, tetvek, egerek és egyéb rovarok is megtalálhatóak az épületben.

“Az éjszaka jönnek elő, a patkányok kukucskálnak, az egerek meg szaladgálnak” – mondta a dolgozó.

Az RTL Klub kereste a kórházfenntartót és az Emberi Erőforrások Minisztériumát is az ügyben. Válaszul egy közleményt kaptak, amiben az állt, múlthét szombaton az egyik ápoló egy kisméretű állatot észlelt. Az állmennyezetről azt írják, hogy nem szakadt le, ezt pedig fotókkal is bizonyították. A közleményben azt is írták, hogy elrendelték a rágcsálók irtását az épületben.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!