Nagyot változik az életünk péntektől! 3 fontos változás lép életbe, mindegyik a pénztárcánkat érinti, nem is kicsit! Tájékozódjon itt a részletekről!- hirdetés -1. SOKKAL TÖBB GYERMEK KAP INGYEN TANKÖNYVET!

Szeptembertől már több mint egymillió diák kapja ingyen a tankönyveket, hiszen az általános iskolások mellett a középiskola első évfolyamát megkezdőknek, illetve szüleiknek sem kell fizetniük ezért –

2. VÁLTOZÁS JÖN A VÍZNÉL ÉS A VILLANYÁL IS!SZEPTEMBER 1-TŐL VÁLTOZÁS JÖN AZ ÁRAMNÁL ÉS A VÍZNÉL IS! ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A RÉSZLETEKRŐL! ITT VAN A HIVATALOS BEJELENTÉS!

A kormány a Miniszterelnökség kezdeményezésére szeptembertől a gázcsatlakozásokhoz hasonlóan az áram- és víziközmű szektorban is lehetővé teszi a családoknak és a kisvállalkozásoknak, hogy maguk válasszák ki a közműcsatlakozási munkák kivitelezőit.Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára, az érintett szakmai szervezetek képviselőivel folytatott tárgyalást követően, az Országház épületében tartott sajtótájékoztatón elmondta, a kormány a családok és vállalkozások segítése érdekében létrehozza a villanyszerelők és vízszerelők központi nyilvántartását, amelybe szeptembertől várják az érintettek szakmák képviselőinek jelentkezését.- hirdetés -
loading...

3. SZEPTEMBER 1-TŐL ÚJABB SEGÍTSÉG JÖN LAKÁSVÁSÁRLÁSRA, HÁZVÁSÁRLÁSRA! MINDNEKINEK ELÉRHETŐ LESZ EGÉSZEN MAGAS KORHATÁRRAL!

Szeptember 1-től lehet igényelni a minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket a Takarék Csoporthoz tartozó 48 takarékszövetkezetnél és a 2 banknál, a Pannon Takarék Banknál és a Mohácsi Takarék Banknál, 5 és 10 éves kamatperiódusra – közölte a Takarék Csoport.Július 5-én fogadta el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Pénzügyi Stabilitási Tanácsa a TakarékCsoporthoz tartozó 48 takarékszövetkezet és két bank pályázatát a minősített lakáshitelek forgalmazására.

Forrás: palyazatinfok.hu


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!