Előtte-utána Instagram fotók? Akkora kamu mint egy ház – egy fitnesz-királnyő leplezi le őket- hirdetés -Magáról is posztolt egyet, ami mindössze 15 perc különbséggel készült, mégis óriási eltérés látható a képpáron.

 

Jennifer Smith a fitnesz egyik speciális ágát, a CrossFitet űzi, nem is akármilyen fokon. Ez az Instagramra posztolt képeiből is kitűnik.

Jennifer egyre több előtte-utána fotóba botlott az Instán, amelyek bizonyos időszakra vetítve mutatják az illető által elért csodás átalakulást. Az első képen jellemzően izmok nélkül, esetleg kisebb-nagyobb túlsúllyal látható a szóban forgó személy, a másodikon pedig már lapos, vagy akár kockás hassal, tömérdek izommal, sportosan. Jennifer Smith szerint azonban hiba lenne ezeknek a fotóknak a jelentőségét túlbecsülni, az ilyen “csodás átalalkulásokat” túlmisztifikálni.- hirdetés -
loading...

Néhány példa a #transformationpic hashtaggel feltöltött előtte-utána fotókra az Instagramról

Hogy ez mennyire így van, annak bizonyítékaként Jennifer Smith az előbbi előtte-utána képet posztolta saját magáról:

A képaláírásból kiderül, hogy a két fotó között mindössze 15 perc a különbség, és hogy akkor mi az oka, hogy az egyiken sima, kissé megereszkedett hassal, a másikon pedig egy csupaizom-nőként látható?

Nos, mint Jennifer Smith írja, a különbség oka a fényviszonyokban, a testtartásban és egy jól eltalált mosolyban keresendő. Megfeszített izmokkal, jó megvilágításban, helyes testtartással kell pózolni, és máris kész a tökéletes kép.

Szóval a képek nem mindig tükrözik 100%-ban a valós testi állapotod, úgyhogy felesleges azon görcsölni, ha éppen nem úgy mutatsz rajtuk, ahogyan szeretnéd. Ezért ne kövesd el azt a hibát, hogy az elért eredményeidet másokéhoz méred, főleg nem az ilyen előtte-utána képekre alapozva.

Jennifer Smith Instagramján nagyon sokan megköszönték a figyelemfelhívó posztot:

“Köszi, hogy megmutattad, hogy te is épp olyan ember vagy, mint bármelyikünk!”

“Köszönet ezért a hiteles posztért! Most új remény támadt a szívemben.”

“Nagyon köszönöm ezt a posztot!”

via BuzzFeed

A címkép illusztráció


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!