Előtte-utána fotók – avagy igenis lehet csúnyácska kamaszból felnőttként bombázó- hirdetés -És persze ez a fiúkra is igaz – ahogyan az alábbi képpárok is ékesen bizonyítják.

 

Gyerekkori fotók nézegetése közben a nosztalgikus pillanatok néha a megrökönyödéssel vagy egyenesen a viszolygással keveredhetnek. “Úristen, tényleg ilyen volt a frizurám?” “Képes voltak rám adni egy ilyen szemüveget?” “Ennél égőbb ruhát biztos, hogy nem tudtak volna találni!”

A gyerekkori fotókat nézegetve sokszor érezzük úgy, hogy az ezekhez hasonló dolgok teljesen elrontják a nosztalgiázást. A BuzzFeed most nem szokványos képpárokat kért az olvasóitól, afféle gyermekkori-felnőttkori “előtte-utána” fotókat.

Ezekben a képpárokban viszont van valami különleges: az emberek, akikről készültek, hihltetlen átalakuláson mentek keresztül néhány év alatt – méghozzá pozitív irányba. Szóval nem biztos, hogy érdemes az osztály “ügyeletes” csúfságán viccelődni, mert lehet, hogy pár év múlva ő lesz a legdögösebb csajszi vagy fickó a környéken!

1

2

4

5- hirdetés -
loading...

6

8

9

14

16

19

21

25

29

30

35

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!