Csalódást okoz az időjárás hamarosan! Nagy meglepetést tartogat a heti időjárás! Itt az előrejelzés!- hirdetés -Az ország nagy részén több órára kisüt a nap, elsősorban délen és nyugaton lesz több a felhő. Délnyugaton helyenként zápor, illetve zivatar is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lesz, de szélerősödésre zivatarok környezetében is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű. Késő estére 18 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Keddi előrejelzés : Napos, száraz idő várható, legfeljebb kevés lapos gomolyfelhő lehet az égen. Az északkeleti szél az Alföld keleti felében megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de a szélcsendes völgyekben, mélyebben fekvő területeken 10 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szerda- hirdetés -
loading...

Túlnyomóan derült, csapadékmentes idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 10 és 15 fok között valószínű, de elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben 8 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Túlnyomóan derült, csapadékmentes idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Országos előrejelzés: péntek

Többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Csupán a Dunántúlon élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szombat

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, elszórtan záporral, zivatarral. Az északira forduló szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Forrás : met.hu


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!