Titokban megházasodott Orbán Viktor második lánya is- hirdetés -Orbán Sára és Szokira Tamás Felcsúton tartották a lagzit. A miniszterelnök a Facebookon gratulált az ifjú párnak.

 

Ráhel után a miniszterelnök második lánya – az öt közül a középső gyermek – Sára is férjhez ment.

Míg az első lány, Ráhel és férje, Tiborcz István esküvője körül nagy volt a felhajtás, addig Sára és Szokira Tamás házasságkötése teljes titokban zajlott.

Az ifjú pár a Döbrentei téri református templomban kelt egybe szombaton, a lagzit Felcsúton tartották.

Akkora volt a felhajtás a biztonsági erők részéről, mintha a NATO csúcstalálkozót rendezték volna a faluban– mondta az eseményről a Bors egyik forrása.

Orbán Viktor ezúttal a hivatalos Facebook-oldalán nem miniszterelnökként, hanem apaként posztolt. Kedves üzenetben gratulált az ifjú párnak:

 

Szokira Tamás a Nemzetgazdasági Minisztériumban a Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárság titkárságvezetőjeként, majd a Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadójaként lett ismert. Később Navracsics Tiborral kiment Brüsszelbe, a biztos kabinettjének tagjaként.- hirdetés -
loading...

A férfi akkor jelent meg először a miniszterelnök családjának körében nyilvánosan, amikor Orbánékkal Rómába utazott 2014 tavaszán. A kormányfő egy fotót is posztolt a Facebookjára.

Orbán Sára piros kabátban, mögötte Szokira Tamás.

forrás


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!