Ingyen luxusalbérletet hirdetnek Budapesten- hirdetés -165 négyzetméter, 2 hálószoba, hatalmas nappali, fürdőszoba, csodálatos panoráma jár azoknak, akik belemennek, hogy az életüket egy ideig a kamerák előtt élik.

 

Egy, a Citadella közelében található luxusalbérletbe keresi a jövőbeli lakókat egy apróhirdetés feladója. A bevállalós beköltözőknek egyáltalán nem kell bérleti díjat fizetniük, cserébe viszont bele kell egyezniük abba, hogy kamerákkal figyelik minden mozdulatukat, sőt még a neten is közvetítik.

A lakás valóságshow ötlete Láng Gábor fejéből pattant ki. A 34 éves férfi azt mondja, már több százan jelentkeztek a hirdetésére, többségükben 20-25 év közötti lányok.

“Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük” – nyilatkozta Láng a 24.hu-nak.

A bekamerázott budai lakásban 6-8 személy fér el kényelmesen. Az ötletgazda elmondta, eddig 3 fix lakó van: ő, a 24 éves barátnője és egy közös barátjuk.

A tervek szerint a budai lakásban rögzített és mozgatható full HD kamerákat is elhelyeznek majd. Minden hálószobába kerül egy, a fürdőbe kettő, a konyhába három és a nappaliban is lesz egy. Ezek mellett lesz még három mozgatható kamera, így gyakorlatilag mindent közvetítenek majd hamarosan induló Sexy Sunflowers nevű weboldalukon, ami a falak között történik – olvasható a 24.hu-n.

csap- hirdetés -
loading...

02

nappali1

Az apróhirdetésben azt írják, a “party ingatlan”-ba bulis lakókat keresnek. Azt tervezik, a lakásban összejöveteleket, bulikat is tartanak, és akár hírességeket is hívnak majd vendégségbe.

A beköltözőknek viszont azt tudomásul kell venniük, hogy fürdés, vagy adott esetben intim együttlét közben is kíváncsi tekintetek fürkészhetik őket.

Az ötletgazda szerint az emberek nagyon kíváncsiak.

Kukkolni mindig imádni fognak. Három dolog nem fog kimenni a divatból sosem: az étkeztetés, a temetés és az erotika. Szerintem az utóbbiból sem lesz hiány nálunk– mondta a 24.hu-nak.

Hozzátette, határozatlan időre indítják el a műsort, addig csinálják, amíg érdekli majd az embereket – akár nyugdíjas korukig is.

facebookos hirdetésben a tulajdonos azt írja, a lakóknak lehet polgári foglalkozása, csak abban az időben állnak megfigyelés alatt, amíg a lakásban vannak, ez nem a munkahelyük lesz, itt csak lakni fognak.

A lakás valóságshow-t az első pár hónapban ingyen lehet majd nézni, utána egy kedvező havidíjért lehet rá előfizetni. Azon túl, hogy nem kell az albérletért fizetniük, az oldal bevételeiből a tervek szerint a lakók százalékos arányban részesülni is fognak.

 

forrás

 


- hirdetés -


loading...


Szólj hozzá!